DENİZLİSPOR'UN DERDİ SORUMSUZ FUTBOLCULAR

DENİZLİSPOR'UN DERDİ SORUMSUZ FUTBOLCULAR

Denizlispor'da Transfer yasağından dolayı mecburen devam etmek zorunda kaldıkları futbolcular, sorumsuz ve profesyonellikten uzak yaptıkları hareketlerle Üstüste Kırmızı Kartlar görerek takımı…

Denizlispor'da Transfer yasağından dolayı mecburen devam etmek zorunda kaldıkları futbolcular, sorumsuz ve profesyonellikten uzak yaptıkları hareketlerle Üstüste Kırmızı Kartlar görerek takımı zor ddurumda bıraktılar.

Sankoh'un sözleşmesinin feshedilmesinden sonra ,cezalı olan Keremcan Akyüz'e Rizzespor karşılaşmasında kırmızı kart gören Burak ve Moritz 'de katılınca takım iyice zor duruma düştü. Moritz 5 maç , Burak 3 maç ceza aldı. Bu cezalardan sonra Teknik Direktör Reha Erginer kadro yapacak futbolcu bulmakta zorlanmaya başladı. 

Sorumsuzlukları ve disiplinsizlikleri ile hayret uyandıran Denizlispor takımının yönetimi bu kartları gören futbolcular hakkında bazı kararlar aldı ve aldıkları kararları şu şekilde duyurdular.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun TFF 1. Lig'in 14. haftasında oynadığımız Çaykur Rizespor maçında kırmızı kart gören futbolcularımız Burak Altıparmak ve Andre Moritz ile ilgili açıkladığı kararlar şöyle;

"DENİZLİSPOR Kulübü sporcusu ANDRE FRANCISCO MORITZ'in, 02.12.2017 tarihinde oynanan ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. - DENİZLİSPOR TFF 1. Lig müsabakasında, rakip takım sporcusuna yönelik ciddi faulü ve ihraç sonrası müsabaka hakemine yönelik hakareti nedeniyle takdiren 5 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.500.- TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına,

Aynı müsabakalarda DENİZLİSPOR Kulübü sporcusu BURAK ALTIPARMAK'ın, rakip takım oyuncusuna yönelik şiddetli hareketi nedeniyle takdiren 3 RESMİ MÜSABAKADAN MEN ve 6.500 TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir."

Dün akşam Haluk Ulusoy Tesisleri’nde gerçekleşen Olağan Yönetim Kurulu toplantısında alınan kararlar neticesinde Altınordu maçında kırmızı kart gören Keremcan Akyüz’e ve Çaykur Rizespor maçında kırmızı kart gören Burak Altıparmak ile Andre Moritz’e Kulüp İç Disiplin Talimatı ve Ceza Yönetmeliği doğrultusunda 15 bin TL’lik ceza verilmesi kararlaştırılmıştır.

Bugün açıklanan PFDK kararları sonucunda ise 5 maç ceza aldığını öğrendiğimiz Andre Moritz’in cezasının fazla olmasından dolayı Yönetim Kurulumuz Kulüp İç Disiplin Talimatı ve Ceza Yönetmeliği gereğince cezayı yeniden değerlendirecektir.

Denizlispor Yönetim Kurulu