Denizlispor’da Başkan Mehmet Uz Oldu

Denizlispor’da Başkan Mehmet Uz Oldu

Denizlispor Kulübü, birkaç kez ertelenen kongresini tirerek, MHP Milletvekili adayı Mehmet Uz’u başkan seçti. Uzun listesinde daha önce Denizlispor yönetiminde görev yapan isimlerde yer aldı.…

Başkan adayı olmadığı için birkaç kez ertelenen Denizlispor kongresi, bugün Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi'nde yapıldı. Kongrede seçimlere Mehmet Uz başkanlığındaki tek listeyle dildi. Yapılan oylamada, Mehmet Uz başkanlığındaki yönetim kurulu göreve getirildi.

Kongrede bir konuşma yapan Mehmet Uz, Denizlispor’u sportif, yönetim ve maddiyat olarak iyi bir yere getirmeyi hedeflediklerini belirterek, “Benim gibi kulübümüze gönül vermiş taraftarımızın ve arkadaşlarımın ısrarı üzerine aday olmaya karar verdim. Camia olarak eski, yeni yönetim demeden kenetlenirsek birlikte başarıya ulaşır, yarınlara umutla bakabiliriz. Eğer genel kurulumuzun saygın delegeleri yönetici arkadaşlarımın gayret ve katkıları, taraftarımız, teknik ekibimiz ve sporcu kardeşlerimizle zoru başaracağımıza inanıyorum. Değerli arkadaşlar, ben birçok kurumda görev aldım ama hiçbir zaman göreve talip olmadım, göreve getirildim. Hepsinde de başarılı oldum ve misyonumu tamamlayınca koltuktan kalkmasını bildim. Bu önemli görev de kavgasız, dostça, birbirimize kenetlenerek kulübü yarınlara hazırlayacak ve yarınlar geldiğinde de yerimizi teslim edeceğimiz arkadaşımıza pırıl pırıl bir kulüp teslim edeceğim” dedi.

Mehmet Uz'un listesinde şu isimler yer aldı;