Denizlispor'da 4 yönetici istifa etti

Denizlispor'da 4 yönetici istifa etti

Ferhat Demirten ,Hakkı Pekdemir, Ünal İncegür ,Özay Tanrıverdi Denizlispor yöneticiliğinden istifa etti.

Denizlispor'da dört yönetici iç karışıklığı ve içeriden bazı medya kişi ve kuruluşlarına asılsız haber yaptırılması ve dolayısı ile yıpranmalarını ileri sürerek , Denizlispor'un zarar görmemesi için istifa ettiklerini bildirdiler.

Son günlerde basına servis edilen Denizlisporumuzdaki gündemi değiştirmek maksadı ile yapılan haber değeri olmayan yıpratıcı ve asılsız haberler ile şahsımız ve temsil ettiğimiz kurumlar kısacası ismimiz karalanmaya çalışılmıştır
Bunun üzerine gerek haber kanalının gerekse maksatlı olarak bu haberleri servis eden, kişilerin amaçlarına ulaşamaması ve Denizlispor'un 'spor ve başarı olması" gereken gündeminin farklı yönlere çekilmemesi amacı ile yönetim kurulu görevimizden 31.07.2018 günü ayrılma kararı aldık. 
Bilindiği gibi kulüp yöneticiliği herhangi bir maddi kaygı taşımadan, hizmet gayesi güdülerek, gönüllülük esası ile yapılan hizmetlerdir. bu güne kadar şahsımız ve temsil ettiğimiz kurumlar, olarak uzun yıllardır çeşitli branşlarda ve çeşitli isimli futbol kulüplerinde Denizli sporuna dolayısı ile ülke sporuna hizmet etme gayreti ile elimizi taşın altına her zaman koyduk. Bu güne kadar verilen tüm taahhüt ve sözleri yerine getirdik ve bundan sonrada elimizi her zaman taşın altına koymaktan çekinmeyeceğiz. 
Kamuoyunun bilgisine saygı ile sunarız
Ferhat Demirten Hakkı Pekdemir 
Ünal İncegür Özay Tanrıverdi