DENİZLİSPOR'A EL KOYMA ZAMANI GELDİ

DENİZLİSPOR'A EL KOYMA ZAMANI GELDİ

DENİZLİSPOR'UN EFSANE KAPTANLARINDAN ERCÜMENT DİLMEN , ARTIK DENİZLİSPOR'A EL ATMA ZAMANI GELDİ

DENİZLİSPOR'UN EFSANE KAPTANLARINDAN ERCÜMENT DİLMEN , ARTIK DENİZLİSPOR'A EL ATMA ZAMANI GELDİ. BEN VE ESKİ TAKIM ARKADAŞLARIM DENİZLİSPOR'UN GELDİĞİ NOKTADAN MUTLU DEĞİLİZ SEZON SONUNA KADAR YÖNETİME DESTEK VERECEĞİZ ,MAYIS AYINDA KARARLARIMIZI UYGULAYACAĞIZ VE TAKIMI HAKETTİĞİ SÜPER LİGE KAVUŞTURUP ,BORÇLARINI BİTİRECEĞİZ.

Önce sosyal medya hesabından açıklama yapan daha sonra da kendisiyle görüştüğümüz Denizlispor'un efsane Kaptanlarından Ercüment Dilmen önce kayıtsız,şartsız bu yönetime sezon sonuna kadar herkes yardımcı olmalı.Biz de yardımcı olacağız.Ancak artık bazı problemleri sezon sonunda ciddi olarak masaya yatırma vakti gelmiştir.

Denizlispor'da başarıyla oynamış eski futbolcu arkadaşlarımla bu konulara el atmaya karar verdik. Bahtiyar, Tevfik, Mustafa Ati, Şahap, Ekrem,Kaleci hasan, Ali Rıza, Zafer ,Cafer ve bir çok eski futbolcu arkadaşım bu konuda beraber olacağız. Görüşmeler ve toplantılar yapıp bu konuları medya ve taarftarlara anlatacağız.

Problemleri ve çözümleri ortaya çıkarıp Sayın bakanımız Nihat Zeybekci'den randevu alıp bunları anlatacağız.Kendisi de bu konulardn sıkıldı artık biliyoruz ama bizi dinleyecektir.

Bizim yönetimlerle ilgili ve yöneticilerle bir sorunumuz yok. Ancak ortada bir başarı yok, bitmeyen borçlar var. Dolayısı ile başarı yoksa ,başarısılık olmuş oluyor.Alt yapı ve transfer stratejileri oluşturup ona göre transferlerin yapılmasını sağlayacağız. Futbolcular çok pahalıya transfer ediliyor, menejerler para kazanıyor kulüp kaybediyor. Sevgili dostum İhsan Niyaz, yönetim içinde olsun olmasın Melih Yanık ve kardeşim Rıdvan Dilmen kayırsız şartsız yanımızda olacaklar.

Eski başkanlarımızdan Ali İpek ve Selami urhan başta olmak üzeri çok değerli başkan ve yöneticileimizde maddi manevi bizi destekleyecekler. Bizim belirli bir çevremiz ve dostlarımız var çok cüzi bütçelerle Denizlispor'u Süper Lige çıkarmak hiç zor değil.

Eski resimlere baktığımızda arkamızdaki tribünlerin ne kadar dolu olduğunu görüyoruz ,şimdi ise taraftar yok.Denizlispor taraftraları ile bir bütündür,ayrı olmaz ,taraftardan kopamaz . maalesef son senelerde bu kopukluk yaşanıyor. Biz taraftarları sevgimizle tribünlere çekeceğiz. 

En önemli şey Şeffaflık bizde tüm transfer sözleşmeleri taraftar huzurunda atılacak ve herke her şeyi bilecek. Şu anda bile kulübün içinde bir tek eski futbolcu yok.

Bizlerin hali vakti yerinde bunları yaparken hiç bir maddi kazanç hedefimiz yok ,olamaz da. Ancak bundan sonra oluşacak yönetimler bizimle uyumlu olarak çalışmak zorunda olacaklar.Arkadaşlarımızla birlikte sezon sonuna kadar kayıtsız,şartsız bu yönetime elimizden gelen desteği verirken , kendi aramızda da toplantılar yapacağız ve çıkan sonuçları Medya ve taraftarlar anlatacağız.

Bizi bilenler bilir söylediklerimiz lafta kalmaz. dedi.