Denizlispor zoru seviyor

Denizlispor zoru seviyor

Denizlispor kümede kalma anlamında hayati bir önem taşıyan maçta deplasmanda rakibi Adanademirspor'a 3-1 mağlup olarak iyice işini zora soktu.

Denizlispor kümede kalma anlamında hayati bir önem taşıyan maçta deplasmanda rakibi Adanademirspor'a 3-1 mağlup olarak iyice işini zora soktu. 

Denizlispor 1-0 öne geçtiği maçta ikinci yarı çözüldü ve 1-1 berabere biten ilk yarının ardından 2. yarı 3-1 mağlup oldu.

Adana Demirspor: 3 - Denizlispor: 1

Stat: 5 Ocak Fatih Terim

Hakemler: Mustafa Öğretmenoğlu, Samet Çavuş, Murat Ergin Gözütok

Adana Demirspor: Kurtuluş Yurt, Yiğit İncedemir (Dk. 77 Politylo), Yiğitcan Erdoğan (Dk. 32 Adil Demirbağ), Tambe, Batuhan İşçiler, Erhan Kartal, Savaş Yılmaz, Mendy, Aydın Yılmaz (Dk. 45 Lalawele), Sezer Özmen, Atabey Çiçek 

Denizlispor: Asil Kaan Güler, Ziya Alkurt, Kappel, Mehmet Akyüz (Dk. 60 Burak Altıparmak), Canberk Aydın, Hasan Kılıç, Cenk Güvenç, Alperen Babacan (Dk. 86 Barış Örücü), İsmail Haktan Odabaşı, Aissati (Dk. 78 Hüseyin Atakan Üner), Kerem Can Akyüz

Goller: Dk. 21 Mehmet Akyüz (Denizlispor), Dk. 26 Atabey Çiçek, Dk 48 Tambe, 90+1 Mendy (Adana Demirspor)

Sarı kartlar: Dk. 16 Batuhan İşçiler, Dk. 22 Yiğit İncedemir, Dk. 80 Erhan Kartal, Dk. 88 Lalawele (Adana Demirspor), Dk. 39 Kerem Can Akyüz, Dk. 75 Hasan Kılıç (Denizlispor)

Maçın ardından

- Adana Demirspor Teknik Direktörü Uğur:  "Bu arzu ve istek devam ettiği müddetçe alt sıralardan kurtulacağız"
- Denizlispor Teknik Sorumlusu Cihan:  "Bundan sonraki müsabakalarda geçen hafta ve bu haftaki puan kayıplarını telafi etmek için çalışacağız"

 Spor Toto 1. Lig'in 26. haftasında, sahasında Denizlispor'u 3-1 mağlup eden Adana Demirspor'un teknik direktörü Mustafa Uğur, "Bu arzu ve istek devam ettiği müddetçe alt sıralardan kurtulacağız." dedi.

Uğur, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, önemli bir 3 puan aldıklarını söyledi.

Oyuncularını kutlayan Uğur, şunları kaydetti:

"Futbolcularımız maçın başından sonuna kadar bütün dirençlerini sahaya yansıttı. Bunun karşılığında da 3 gol ile çok önemli bir rakibi burada yenerek rahatladık. Bu arzu ve istek devam ettiği müddetçe alt sıralardan kurtulacağız."

Cihan: "İkinci yarı maçı verdik"

Denizlispor Teknik Sorumlusu Hamit Cihan, puan almayı planladıkları bir müsabakayı kaybettiklerini dile getirdi.

Ligdeki sıralamaya göre en yakın rakipleriyle oynadıklarını ifade eden Cihan, "Bunun için plan yapmıştık. İlk devre iyi oynadığımızı düşünüyorum. İkinci yarı maçı verdik. Artık planlı düşünmeliyiz. Bundan sonraki müsabakalarda geçen hafta ve bu haftaki puan kayıplarını telafi etmek için çalışacağız." diye konuştu.