DENİZLİSPOR YÖNETİMİ VE FUTBOLCULARI SAHADAN ÇIKTILAR

DENİZLİSPOR YÖNETİMİ VE FUTBOLCULARI SAHADAN ÇIKTILAR

Denizlispor sosyal sorumluluk projelerini kaldığı yerden devam ettiriyor. Denizlispor 2.Başkanı Taner Atilla ve futbolcular Alperen, Asil Kaan, Sankoh ve Moritz Pamukkale Pamukkale 15 Temmuz…

Denizlispor sosyal sorumluluk projelerini kaldığı yerden devam ettiriyor. Denizlispor 2.Başkanı Taner Atilla ve futbolcular Alperen, Asil Kaan, Sankoh ve Moritz  Pamukkale 15 Temmuz Şehitler Anadolu Lisesi'nde düzenlenen bir etkinliğe katıldı.

Burada bir konuşma yapan 2.Başkan ve Basın Sorumlusu Taner Atilla, Denizlispor’a sahip çıkılmasını istedi. Yeşil siyahlı oyuncular ise öğrenciler tarafından ilgi odağı oldu. Futbolcularla sohbet edip sora soran öğrenciler daha sonra imza alıp anı ölümsüzleştirdi. Bu tip etkinliklerle Denizlispor yönetimi, hem sosyal etkinliklerini artırıp hem de öğrencilerin maçlara ilgisini artırmak istiyor.

2. Başkan Taner Atilla sahaya sey,rc, az geliyor, tesisler uzak bundan dolayı halk ve Denizlispor kopuk kaldı, biz de bu etkinliklere katılmaya mümkün olduğunca gayret edip , taraftar sayımızı arttıracağız, hem de takımla halkın iç içe olmasını sağlayacağız dedi.