DENİZLİSPOR YAZMAK VEYA YAZMAMAK

DENİZLİSPOR YAZMAK VEYA YAZMAMAK

Denizlispor için fazla yazmayacağım , benimle de uğraşmayın diyorum ama durmadan beni bir şeylere bulaştırıyorlar. Taraftarlardan benim yaklaşık bir yıl önce yazdığım bir yazıyı kullanmış. Bir…

Denizlispor için fazla yazmayacağım , benimle de uğraşmayın diyorum ama durmadan beni bir şeylere bulaştırıyorlar. Taraftarlardan benim yaklaşık bir yıl önce yazdığım bir yazıyı kullanmış. Bir yöneticinin demecini.

 Arkadaşlar ben sustum , ancak ne parayla ne de korkarak susturuldum onu bilin. Ben boşa yazmaktan ve çabalamaktan sustum. yazdım üstüme Amigo geldi, yazdım Meslektaşlarım anlamsız şekilde saldırdı ve Küfürlü konuşmalar yaptılar, yazdım yakın tanıdığım bir ailenin tanıdığım , tanımadığım fertleri üstüme geldi, en iğrenç olanı ne biliyormusunuz Başkanın oğlu yazmış, bir yönetici de eşime sayfa görüntüsü göndermiş Hakan Altınsır'ı Süleyman Urkay'mı satın aldı diye.

Bu gelişmeleri yaşarken Belediyeden bir makam büyüğümüz, daha sonra Ekonomi Bakanlığından bazı kardeşlerimiz benden bilgi istediler verdim. Fazla yazmıyorum, yazmayacağım.

Ancak Denizlispor'un yönetilişi ve yönetim şekli hiç hoşuma gitmiyor. Beğenmediğimi her zaman söyledim. Özellikle transfer yasağının olması Yöneticileri çaresiz bıraktı ve futbolcuların yönettiği bir kulüp haline dönüştü. Devre arasını bekleyen yöneticiler  de bunun intikamını alırlar gibime geliyor.

Ben Yönetimin istediğini yazmam, ama taraftarın istediği şekilde de yazmam. Ben kendime göre yazarım kimin işine gelir, gelmez onu bilmem.

Bana hep ağır gelen yazı şu olmuştur seni şu satın aldı , bu satın aldı diye yapılan konuşmalar ağırdır, susturdular demek ağırdır , her insanın onuruna dokunacağı gibi benim onuruma da dokunması normaldir.

Ben ne taraftar , ne Başkan, ne yönetim ne amigo ne köfteci ,ne de meslektaşım istedi diye yazarım, benim gözüme , gönlüme ve kalemime ne düşmüş ise onu yazarım, o an yazarım. Beğenen okur beğenmeyen okumaz , isteyen faydalanır ,isteyen faydalanmaz yani beni yazdığımın takdiri okurlarındır.

Biliyorum ki Sertan benim haricimde çok fazla kişinin yazamayacağını , yazsa da okunmayacağını bildiği için benim üzerimden yazmaya çalışıyor. Daha önce başkaları da yaptı.

Bakın tekrar yazıyorum ben kimse istedi diye yazmam, tehdit, para ,hiç etkilemez. Ancak devlet menfaati ya da bazı sakıncalar zararlar daha fazla olur diye ikna edilirsem keserim yazmayı. Yoksa kimse boşuna uğraşmasın yaz veya yazma diye.

Son olarak şunu yazmak istiyorum. Benim herhangi birinden yazmak veya yazmamak adına para aldığımı, beni herhangi birin parayla satın aldığını, özellikle Süleyman Urkay’ın satın aldığını söyleyenler yazanlar, bunu ispat etmekle zorunludurlar. Bunu yazan, söyleyen herkes bunu ispat edecekler etmeyenler adidir, şerefsiz ve karaktersizdir.

Ağustos ayında pek tanımadığım insanlarla sadece Denizlispor iyi olsun diye tesislerde maç sonu geçirdiğim kalp krizi ile beraber yıllardır yumuşayan kalbim ,yeniden sertleşti eski haline döndü.

Bundan sonra yaşadığım müddetçe herkes hakettiğini fazla beklemeden alsın istiyorum. Ben sadece bir gazeteciyim öyle büyük bir gücüm yok. Bizim her dediğimizi yapsalardı bize göre şampiyonlar ligi oynardık, onlara göre küme düşer batardık.

Her şeyin başı sağlık , sağlıklı kalın.