DENİZLİSPOR ÜÇ PUAN İÇİN OYNUYOR

DENİZLİSPOR ÜÇ PUAN İÇİN OYNUYOR

Denizlispor Gazişehir Gaziantep ile deplasmanda karşılaşacak. Son iki maçını kazanan Horozlar hızla alt sıralardan kurtulma adına bu maçı da kazanıp 3 te 3 yapmak istiyor.

Denizlispor -Gazişehir Gaziantep ile deplasmanda karşılaşacak. Son iki maçını kazanan Horozlar hızla alt sıralardan kurtulma adına bu maçı da kazanıp 3 te 3 yapmak istiyor.

Bu gün saat 15 30 'da başlayacak olan maçı Abdülkadir Bitigen yönetecek.  bu maç öncesinde Gazişehir Gaziantep , 38 puanla 4. sırada yer alırken Denizlispor, 23 puanla 16. sırada yer alıyor. Denizlispor son maçında lider Ümraniyespor'u 2-0 yenmiş ve ligde lider değişikliğine sebep olmuştu.

Gazişehir Gaziantep ise deplasmanda Eskişehirspor'u 1-4 yenerek Play-Off ile beraber zirve şansını sürdürmüştü.Gazişehir Gaziantep takımı son 6 maçını kazanarak 18 puan topladı.

iki takım arasındaki Denizli'de oynanan maçı Denizlispor Andre Moritz'in 90+3 . dakikada atttığı gol ile 1-0 kazanarak 3 puanın sahibi olmuştu. Maç Beinsport Max 2'den canlı olarak yayınlanacak.