DENİZLİSPOR TARAFTAR ÜZMEYİ SEVİYOR 2-2

DENİZLİSPOR TARAFTAR ÜZMEYİ SEVİYOR 2-2

Denizlispor 3 haftadır aldığı galibiyetlere bir yenisini eklemek , Manisaspor'un ise umutlarını sürdürmek istediği maç 2-2 berabere bitti.

 Denizlispor 3 haftadır aldığı galibiyetlere bir yenisini eklemek , Manisaspor'un ise umutlarını sürdürmek istediği maç 2-2 berabere bitti.

Manisaspor 0-1 öne geçtiği maçta ,Denizlispor 2-1 'e getirdiği maç 90+3 Manisaspor'un kalecisi Mehmet Göktuğ Bakırbaş'ın attığı golle 2-2 sona erdi.

Maç 2-1 devam ederken özellikle sağ kanatta boş alanlar bulan Hüseyin Atakan üner'in ceza sahası içinden boş durumdaki arkadaşları yerine devamlı topu auta göndermesi tecrübeli oyuncu Mehmet Akyüz ve kenar yönetimini adeta çılgına çevirdi.

Maçı ekonomi bakanı Nihat Zeybekci'de izledi.

Denizlispor: 2 - Grandmedical Manisaspor: 2

Stat: Denizli Atatürk 

Hakemler: Hakan Ceylan, Önder Yılmaz, Habip Tiryaki

Denizlispor: Asil Kaan Güler, Canberk Aydın, Lazic, Burak Altıparmak (Dk. 78 Veli Acar), Kerem Can Akyüz, Aissati, Alperen Babacan, Ziya Alkurt, Barış Örücü (Dk. 65 Hüseyin Atakan Üner), Kappel (Dk. 86 İsmail Haktan Odabaşı), Mehmet Akyüz

Grandmedical Manisaspor: Mehmet Göktuğ Bakırbaş, Kemal Temel, Timur Karagülmez, Ümit Yasin Arslan, Kağan Miray Bağış, Bakaki (Dk. 77 Furkan Parsak), İlkay Gül, Sebaihi (Dk. 85 Uğur Pamuk), Perovic, Asım Hamzaçebi, Alper Önal (Dk. 81 Akın Açık)

Goller: Dk. 9 İlkay Gül, Dk. 90+2 Mehmet Göktuğ Bakırbaş (Grandmedical Manisaspor), Dk. 13 Kappel, Dk. 56 Ziya Alkurt (Denizlispor)

Sarı kartlar: Dk. 40 Ziya Alkurt, Dk. 80 Alperen Babacan, Dk. 90 Kerem Can Akyüz (Denizlispor), Dk. 44 Sebaihi, Dk. 64 Kemal Temel (Grandmedical Manisaspor)

Ekonomi bakanı Nihat Zeybekci ve Denizli protokolü maçı beraber izlediler, Denizlispor bakanı sevindiremedi.

DENİZLİ (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 25. hafta karşılaşmasında Denizlispor, konuk ettiği Grandmedical Manisaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Maçın ardından 
- Denizlispor Teknik Sorumlusu Cihan:  Bugün o kadar pozisyon kaçırdıktan sonra son dakika golüyle berabere kalmak bizi üzdü"
- Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Taşkın: "Ligde kalmak için elimizden geleni yapacağız. Her maçı final olarak değerlendireceğiz"

 Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında konuk ettiği Grandmedical Manisaspor'la 2-2 berabere kalan Denizlispor'un teknik sorumlusu Hamit Cihan, "Bugün o kadar pozisyon kaçırdıktan sonra son dakika golüyle berabere kalmak bizi üzdü." dedi.

Cihan, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, sahalarında oynadıkları maçta berabere kaldıkları için üzgün olduğunu söyledi.

Bir puanın da çok önemli olduğunu kaydeden Cihan, "Bugün o kadar pozisyon kaçırdıktan sonra son dakika golüyle berabere kalmak bizi üzdü. Şu an yapacak tek şey soyunma odasına gidip arkadaşlara teşekkür etmek. Üç hafta bizim için çok güzel geçti. Bundan sonra da aynı güzelliği yaşamak için çalışmalar yapacağız. Gelecek haftalar için çalışmalarımızı sürdüreceğiz." diye konuştu.

Maçın ardından Denizlispor Kulübü Başkanı Üstek:  "Takımımız için önemli puan kayıpları oldu" 

Spor Toto 1. Lig takımlarından Denizlispor'un kulüp başkanı Mustafa Üstek, Grandmedical Manisaspor ile 2-2 berabere kaldıkları için üzgün olduklarını söyledi. 

Üstek, maçın ardından yaptığı açıklamada, Grandmedical Manisaspor maçında iyi bir performans ortaya koyduklarını belirtti. 

Maçın başından itibaren rakiplerine üstünlük sağladıklarını vurgulayan Üstek, "Son dakikalarda yaşadığımız rehavet ile gelen dikkatsizlik sonucunda kötü bir gol yedik. Daha önce de buna benzer şekilde burada kaybettiğimiz maçlar oldu. Evimizde oynadığımız Giresunspor karşılaşmasında da bu şekilde yenilmiştik. Bu dikkatsizliğin bedelini bazen ağır ödeyebiliyoruz." diye konuştu. 

Karşılaşmada 1 puan alabildiklerini işaret eden Üstek, "Takımımız için önemli puan kayıpları oldu. Bu maçta skor çok daha farklı olabilirdi. Girdiğimiz pozisyonları değerlendiremediğimiz için üzgünüz. Bu sonucun ardından Adana Demirspor maçı daha büyük bir önem kazandı. Adana Demirspor karşısında galip gelerek, bu potadan uzaklaşmak istiyoruz. Takımımız bu şekilde oynadığı sürece güzel skorlar gelecektir. Bizim takımımıza güvenimiz tam." ifadelerini kullandı.