DENİZLİSPOR ŞAŞIRTTI

DENİZLİSPOR ŞAŞIRTTI

Üst üste evinde aldığı mağlubiyetler ve puan silme cezalarından sonra Eskişehir deplasmanında üç puanı üç golle alan Denizlispor’da moraller yerine gelirken, ligde şampiyonluk hesapları yapan…

Üst üste evinde aldığı başarısızlık ve puan silme cezalarından sonra Eskişehir deplasmanında üç puanı üç golle alan Denizlispor’da moraller yerine gelirken, ligde şampiyonluk hesapları yapan Eskişehirspor’un hesapları da alt üst oldu. Horozlar gollerini Yasin, Leandro ve 90’da Kappel attı. Horoz bu galibiyeti ile 9. Sıraya yükseldi.

Denizlispor, bütün olumsuzlukların üst üste geldiği ve morallerin tükendiği bir sırada Eskişehir deplasmanından altın değerinde üç puanı, üç golle aldı. Zirve yarışı yapan Eskişehirspor 25 puanla 5. sırada haftayı tamamlarken, Denizlispor 18 puanla 9. sıraya yükseldi.

MAÇTAN DAKİKALAR

Maça Denizlispor hızlı başladı. Süperlig futbolcularından kurulu olan Esesler, Horozların anı ataklarını durdurmakta zorluk çekenken, ilk atağı ve golü 20. dakikalarda geldi.

20. dakikada sol köşe gönderinden kullanılan kornerde top kafalardan sekerek en son arka direkte Yasin Ozan’ın önünde kaldı. Yasin yerden rahat bir vuruşla Denizlispor’u öne geçirdi. 0-1

26. dakikada gönderilen uzun topa hareketlenen Leandro, Boffın’ın sağından topu ağlarla buluşturdu. 0-2

39. dakikada sağ kanattan gelişen atakta Ofoedu’nun ortasına gelişine vuran Erkan Zengin’in şutunda meşin yuvarlak, üst direğe çarparak oyun alanına geri döndü.

53. dakikada gelişen kontra atakta bir anda kaleci ile karşı karşıya Ziya Alkurt, vuruşunda kaleci Boffin’in ayaklarını geçemedi.

70. dakikada Leandro’nun sağ kanattan yaptığı ortayı müsait pozisyonda değerlendiremeyen Yasin Ozan, topu üstten farklı bir biçimde dışarı gönderdi.

90. dakikada ceza sahası içerisinde Tarık Çamdal’ı çalımlayan Leandro, aşırtma bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 0-3

TAKIM KADROLARI:

Stat: Eskişehir Yeni Stat

Hakemler: Serkan Çınar, Aleks Taşçıoğlu, Erdinç Sezertam

Eskişehirspor: Boffin, Kamil Ahmet Çörekçi, Tarık Çamdal, Hakan Çinemre, Hasan Hüseyin Acar (Kaan Kanak dk. 66), Uğur İnceman, Hürriyet Gücer (Murat Uçar dk. 76), Erkan Zengin, Ofoedu, Semih Şentürk (Meye dk. 42), Bruno

Denizlispor: Asil Kaan Güler, Alperen Babacan, Ömer Alp Kulga, Burak Altıparmak, Cenk Güvenç, Kerem Can Akyüz, Ziya Alkurt, Anıl Taşdemir (Barış dk. 70), Berkan Avşarlı (Perovic dk. 64), Yasin Ozan (Taha Can dk. 86), Leandro

Goller: Yasin Ozan (dk. 20), Leandro (dk. 26 ve 90) (Denizlispor)

Sarı Kartlar: Hasan Hüseyin Acar, Hakan Çinemre, Kamil Ahmet Çörekçi, Bruno, Meye (Eskişehirspor), Cenk Güvenç, Taha Can (Denizlispor)