DENİZLİSPOR, NİHAYET GÜRLEDİ;1-4

DENİZLİSPOR, NİHAYET GÜRLEDİ;1-4

Son haftalarda üst üste aldığı başarısız sonuçlar yüzünden düşme potasından kurtulamayan Denizlispor, Spor Toto 1. Lig 23. hafta karşılaşmasında Bandırmasporu farklı yenerek, kendine geldi. 

A.Denizlispor, deplasmanda Bandırmaspor’un konuğu oldu. Denizlispor, deplasmanda rakibini 4-1 yendiği maçta gollerini Oğuz Yılmaz, Bekir Turaç Böke, Mustafa Çeçenoğlu ve Özer Özdemir attı.

Bandarma’da soğuk bir havada oynanan maçta, son zamanların en iyi oyununu çıkaran Denizlispor, kontra atak oynamışına rağmen bir türlü istediğini gölü bulamadı. Buna karşın ev sahibi Bandırmaspor’da etkili olamayınca ilk yarı 0-0 golsüz sona erdi.

İlk 45 dakikanın 0-0 bitmesinin ardından, ikinci yarıya hızlı başlayan ve gol arayan Denizlispor, 64.cü dakikada Oğuz Yılmaz’ın kafa vuruşu ile topu ağlara göndermesiyle deplasman da 0-1 öne geçti. Ancak bu golün sevinci kısa sürdü. İki dakika sonra (66. Dakikada) Ivan Saponcıc topu ağlara gönderdi ; 1-1

Denizlispor, golü yemesine rağmen daha etkili bir futbol ortaya koymaya başladı. Bandırmaspor kalesinde sık ataklara giren Horozlar, 78.ci Dakikada Bekir Turaç Böke ile golü buldu ve deplasman da 1-2 öne geçti.

Bu golden sonra baskısını iyice arttıran Denizlispor, bir dakika sonra (79. Dakikada) Mustafa Çeçenoğlu ile tekrar golü buldu ve skoru 1-3’e çıkardı. Karşılaşmanın normal süresi bu skor ile son buldu. Maçın 7 dakika uzatılması ile, baskılarını ve ataklarını sürdüren Denizlispor, 90+3'de Özer Özdemir'in golü ile maçı 1-4 kazandı.