DENİZLİSPOR MAÇINDA TRİBÜNDE SİLAH KRİZİ TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

DENİZLİSPOR MAÇINDA TRİBÜNDE SİLAH KRİZİ TÜRKİYE GÜNDEMİNDE

DENİZLİ'DE OYNANAN DENİZLİSPOR- ELAZIĞSPOR MAÇINDA ELAZIĞ TRİBÜNÜNDE BELİNDE SİLAHLI BİR TARAFTARIN GÖRÜNTÜSÜNÜ BEYAZ TV TÜRKİYE GÜNDEMİNE TAŞIDI.

DENİZLİ'DE OYNANAN DENİZLİSPOR- ELAZIĞSPOR MAÇINDA ELAZIĞ TRİBÜNÜNDE BELİNDE SİLAHLI BİR TARAFTARIN GÖRÜNTÜSÜNÜ BEYAZ TV TÜRKİYE GÜNDEMİNE TAŞIDI. AS BAŞKNA TANER ATİLLA PROGRAMA BAĞLANDI AÇIKLAMA YAPTI.

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında Denizlipor- Elazığspor maçında ,Misafir takım tribününde yer alan Elazığspor'lu bir taraftarın belinde silahla çekilmiş resmini ekrana taşıyınca ortalık karıştı. Programda Denizli Emniyetine ve Denizlispor'a yüklenildi. Bunun üzerinde Denizlispor As Başkanı Taner atilla programa bağlandı.

Atilla; öncelikle tüm türkiye'de ki spor camiasında Denizlispor yönetimi olarak özür diliyoruz, hiç istemediğimiz bir olay gerçekleşmiştir ve bu yüzden çok üzgünüz dedi. 

Ancak şunu unutmayalım ki DDenizli şehir, ve Denizlispor Türkiye'de tel örgüleri kaldıran ilk kulüptür. Denizli Valimiz ve Emniyet Müdürümüz her zaman bizim yanımızdadır. sayın Bakanımız ve Belediye başkanımızda ancak burada stadın giriş güvenliğini ve seyirci alımını kulüp olarak anlaitığımız özel bir güvenlik şirketi yapmaktadır. Burada Emniyet Müdürlüğünün bir ihmali söz konusu değildir. 

Bu güvenlik şirketi ile sözleşmemizi gözden geçireceğiz. Buraada eğer Federasyon Denizlispor'a ceza verirse rücu hakkımızı kullanırız.

Kulüp olarak bir daha böyle bir olayın yaşanmaması için tüm gerekli tedbirleri alacağız tekrar herkesten özür dilerim dedi.

Program Modaratörü Ertem Şener ise öncelikle biz Denizli Valisi , Emniyetini suçlamıyoruz ancak bu olayı ekrana getirmek zorundayız çünkü çok vahim bir olay , As Başkan Taner Atilla'yı da tebrik ederek herkesten kulüp adına özür dileyerek büyük bir olgunluk gösterdiniz teşekkür ederim dedi.

Program yorumcusu Ahmet Çakar ise Denizlispor'un burada ihamli olduğunu, rücu hakkı olmadığını mutlaka ceza alacağını belirtti.

As Başkan Taner Atilla sorumluluk alarak yaptığı bu açıklama hem Tv den bu olaya ekranı taşıyanların hem de izleyenlerin takdiriniz kazandı.

Bu olaydan sonra Denizlispor'un ve Federasyon'un alacağı tavır merak ediliyor.

BU ARADA ELAZIĞSPOR KULÜBÜ FAN SAYFASINDAN BİR AÇIKLAMA YAPARAK ,TRİBÜNDE Kİ SİLAHLI KİŞİNİN DENİZLİ'DE GÖREV YAPAN BİR POLİS MEMURU OLDUĞUNU AÇIKLADI. BEYAZ TV 'Yİ BOŞ İŞLER KONUŞMAKLA SUÇLADILAR.