DENİZLİSPOR-GÖZTEPE MAÇI NEFES KESECEK

DENİZLİSPOR-GÖZTEPE MAÇI NEFES KESECEK

DENİZLİSPOR LİGİN SON HAFTA MAÇINDA GÖZTEPE'Yİ AĞIRLAYACAK. ATATÜRK STADINDA OYNANACAK MAÇA GÖZTEPE TARAFTARININ DAHA FAZLA GELMESİ BEKLENİYOR

DENİZLİSPOR LİGİN SON HAFTA MAÇINDA GÖZTEPE'Yİ AĞIRLAYACAK. ATATÜRK STADINDA OYNANACAK MAÇA GÖZTEPE TARAFTARININ DAHA FAZLA GELMESİ BEKLENİYOR. GÖZTEPE TARAFTARLARINA FAZLA BİLET VEREN DENİZLİSPOR YÖNETİMİ TARAFTARLAR TARAFINDAN ELEŞTİRİ BOMBARDIMANINA TUTULUYOR.

Deplasmanda oynadığı maçta Göztepe'yi 2-4 yenerek evinde ilk yenilgisini tattıran Horozlar hiç bir iddiasının olmadığı maçta , Play- Off iddiasını sürdürmek isteyen Göztepe ile karşılaşırken maça deplasman seyircisinin daha fazla geleceği ve Denizlispor yönetiminin de deplasman takımına çok yardımcı olduğu belirtildi. 

Normal şartlarda ancak 700 bilet verilmesi gerekirken yaklşık 4000 bilet sözü verildiği ve gelen tüm Göztepe taraftarlarının maça alınacağı öğrenildi. Denizlispor taraftarlarının çoğunluğu buna tepki gösterirken , bir kısım taraftarlarda zaten maça yeterince ilgi gösterilmiyor bırakalım geldinler dedi.

Maç saat 18 30 'da tüm TFF 1. lig karşılaşmaları ile aynı anda başlayacak , maçı Koray Gencerler yönetecek.

Denizlispor geçtiğmiz hafta Giresunspor'a deplasmanda 1-0 yenilmişti.

Denizlispor 'da 5 eksik var. Göztepe Teknik Direktörü Yılmaz Vural iki gündür Denizli'de büyük ilgi görüyor.

Kendi evinde deplasmanda oynayacak gibi olan Denizlispor 'un oynayacağı futbol ve alacağı skor merka ediliyor.