Denizlispor Cavidil Durdurulamıyor 3-0

Denizlispor Cavidil Durdurulamıyor 3-0

Denizlispor Cavidil Erkek Voleybol Takımı 1 Lig yolunda rakibine set vermedi

Denizlispor Cavidil Erkek Voleybol Takımı, 2. Lig müsabakasında Köyceğiz Göl Gençlikspor ile karşılaştı.

1. Lig hedefine doğru ilerleyen Denizlispor Cavidil Erkek Voleybol Takımı rakibini 3-0 net bir skorla yenerek karşılaşmadan set vermeden galip ayrıldı.

Bu sene yeni yapılnamaya giden Denizlispor Cavidil voleybol erkek takımı 1 lig hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor. Denizlispor Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım ve yönetici Ali Atıcı 'nın büyük destekleriyle oluşturulan ve yoluna devam eden takım yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Yönetici Ali Atıcı takımımızı 1.lige çıkartarak Denizli'ye bir ilki yaşatmaya çalışıyoruz. Oluşturduğumuz takım hedefine ilerliyor. maddi olarak hiç bir sorunumuz ve ihtiyacımız yok. Ancak seyirci desteğine ve ilgiye ihtiyacımız var. Takımımız 1. lig yolunda ilerlerken Denizlideki sporseverlerin ve voleybolseverlerin desteğini bekliyoruz. Başarıyla giden takımımız seyirci desteği ile moral bularak hedefine varacaktır. Tüm Denizli'nin desteğini bekliyoruz dedi.

Denizlispor Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım ise Takımımız, rakibini 3-0 gibi net bir skorla mağlup etmiştir. Bu da bizi ziyadesiyle mutlu etti. Emeği geçen herkesi kutluyorum , tebrik ediyorum ,
Kalan maçlarda takımımıza başarılar dileriz dedi.