Denizlispor, Amed hazırlıklarını sürdürdü

Denizlispor, Amed hazırlıklarını sürdürdü

TFF 2.Lig’de mücadele edecek olan Denizlispor, yaptığı idmanla Pazar günü oynayacağı Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarını sürdürdü.

TFF. 2.Lig Kırmızı Grup’ta mücadele gösterecek olan Denizlispor, Pazar günü karşılaşacağı Amed Sportif Faaliyetler maçı hazırlıklarını, yapılan idmanla sürdürdü. Teknik Direktör Bülent Ertuğrul yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma hareketleri ve düz koşuya başlarken pas ve çift kale maç çalışmalarıyla sonlandı. Diyarbakır Stadyumu’nda oynanılacak mücadele saat 20.00’da başlayacak.

Denizlispor Teknik Direktörü Bülent Ertuğrul ;”Lig haftasına girdik. Ekibim ve futbolcu kardeşlerimle birlikte 2 aydır gece gündüz çalışıyoruz. Herkes transfer tahtası, kadro mühendisliği, kamp derdine düşerken, biz 30’u altyapımızdan yetişmiş 32 futbolu kardeşimizle kendi tesislerimizde çalıştık. ‘Bu savaşta varız’ dedik. Sizden ricam; bu kulüpte yetişmiş, futbol oynamış, UEFA Kupası destanında ter dökmüş ve kaptanlığını yapmış bir kardeşiniz olarak bizi bu savaşta yalnız bırakmamanızdır.” dedi