Denizlili kick boksçular madalyaları topladı

Denizlili kick boksçular madalyaları topladı

Denizli’de düzenlenen 5. İller Arası Kick Boks Ligi 2. Etap Müsabakalarında 35 madalya kazanan Nail Koç Spor Kulübü ve antrenör Kaan Öz’ün sporcuları büyük bir başarıya imza attı

(İHA) - Denizli’de düzenlenen 5. İller Arası Kick Boks Ligi 2. Etap Müsabakalarında 35 madalya kazanan Nail Koç Spor Kulübü ve antrenör Kaan Öz’ün sporcuları büyük bir başarıya imza attı.

Denizli’de geçtiğimiz hafta sonu düzenlenen 5. İller Arası Kick Boks Ligi 2. Etap Müsabakaları, farklı illerden 930’u aşkın sporcunun katılımıyla tamamlandı. Turnuvada Denizlili sporcular göstermiş oldukları performans ile göz doldururken, Denizli’nin başarılı kulüplerinden Nail Koç Spor Kulübü turnuvaya damga vurdu.

Denizli’nin büyükler kategorisinde ilk ve tek Türkiye şampiyonu olan Kaan Öz’ün 35 madalya kazanan öğrencileri, önemli bir başarıya imza attı.

Turnuvanın en fazla madalya kazanan kulübü olmanın haklı gururunu yaşadıklarını aktaran Kaan Öz, kulüp olarak toplamda 35 madalya kazandıkları turnuvanın sporcuları için güzel bir tecrübe olduğunu söyledi. Milli takımı belirleme müsabakaları olan Türkiye şampiyonalarına sıkı çalıştıklarına işaret eden Öz, “İlimizde yapılan bu müsabakalar, sporcuların eksiklerini görmeleri için büyük bir şans.
Geçen yıl milli takıma 2 sporcu verdik.

İlimizde, ülkemizi temsil etme yeterliliğine sahip bir çok potansiyelin var. Benim amacım, Denizli’nin kick boksta daha bilinir bir şehir olmasını sağlamak. Bu beni motive ediyor. Kick boks camiası gerçekten çok büyük bir camia ve bu camianın bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Ülkeme ve şehrime kick boks kanalı ile hizmet etmek beni mutlu ediyor. Denizli’de kick boks yapmak isteyen herkes bize ulaşabilir” dedi.

 

Denizli Kickboks Liginde Dereceye giren kulübümüz sporcuları;

1.       Olarak Altın Madalya Alanlar :

Kağan Çıragöz 1.

Alara Altınsır 1.

Ezgi Durmuş 1.

İbrahim Sezgin 1.

İrem Badas 1.

Ümmü Gülse Durmuş 1.

Himmet Ege Korkmaz 1.

Hazal Erbay 1.

Akın Tahran 1.

Yasin Sağlam 1.

2.       Olarak Gümüş Madalya Alanlar

Fehmi Melih Erdil 2.

Muhammet Fatih Şahin 2.

Süleyman Tüfekçi 2.

Ayşe Naz Bayram 2.

Aylin Mercan 2.

Azra Sarıkulak 2.

Ahmet Özçetin 2.

Şükrü Kaplan 2.

Eylül Peynirci 2.

Muhammet Yasir Kaçan 2.

Furkan Taha Telli 2.

Mustafa Kartal 2.

3.olarak Bronz Madalya Alanlar

Seda Tekin 3.

Aleyna Uzunca 3.

Veli Tanış 3.

Kubilay Gürsoy 3.

Fatma Mercan 3.

Ilhan Uysal 3.

Onat Bilgin Dede 3.

Selahattin Efe Demirbakan 3.

Nurhan Çulhaoğlu 3.

Elif Ecrin Bal 3.

Kerem Doruk Özentürk 3.

Nisa Ak 3.

Mustafa Kemal Yıldırım 3.