Denizli’de Rıza Çalımbay Sevgisi

Denizli’de Rıza Çalımbay Sevgisi

Beşiktaş ve Milli takımın kaptanlıklarını yapan, daha sonra Teknik Direktör olarak kariyerine devam eden Rıza Çalımbay Denizli Beşiktaşlılar Derneğinin davetlisi olarak seminer vermek için Denizli’ye…

Beşiktaş ve Milli takımın kaptanlıklarını yapan, daha sonra  Teknik Direktör olarak kariyerine devam eden Rıza Çalımbay Denizli Beşiktaşlılar Derneğinin davetlisi olarak seminer vermek için Denizli’ye geldi.

Denizli Barosu Kongre Merkezinde , Denizli Beşiktaşlılar Derneğinin organize ettiği ,Sporda Gelişim Semineri’ne katılan Rıza Çalımbay, Moderatörlüğünü Ergin Aslan’ın yaptığı programda hem bilgilerini paylaştı hem de konukların sorularını cevaplandırdı.

Cevaplandırdığı sorulardan en ilginçlerinden biri , Eğer şu anda Beşiktaş Teknik Direktörü olsaydınız , sağ kanatta futbolcu Rıza Çalımbay’ı oynatırmıydınız ? sorusuna

Kesinlikle oynatırdım , çünkü ben senelerce futbol oynarken beni çok sevdikleri için değil çok çalıştığım için oynattılar. Çalışmanın yanında , aynı zamanda gelişime açık olmalısınız ve kendinizi geliştirmelisiniz dedi.Başka bir soruda ise Beşiktaş Teknik Direktörlüğünü düşünürmüsünüz ? oldu.

Beşiktaş benim için her zaman farklıdır, benim Beşiktaş sevgim ise çok büyüktür. Çok büyük bir heyecanla kabul ederim. Tabi bu sefer ki Teknik Direktörlüğüm daha farklı olur. Şimdi daha tecrübelendim, daha donanımlı oldum. Ayrıca eskisi gibi ani çıkışlar ve kararlar vermiyorum, eğer bir daha bu şansım olursa çok daha farklı ve çok daha başarılı olurum dedi.

Konuklar Seminer öncesi ve sonrası Rıza Çalımbay ile hatıra resmi çektirdiler. Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bora Sever davetimizi kırmayıp buraya gelen değerli hocamız Rıza Çalımbay ve değerli kardeşimiz Ergin Aslan’a bu katkılarından dolayı çok teşekkür ederim. Bu organizasyonda emeği geçen tüm Dernek Yönetimi ve arkadaşlarıma , buraya kadar gelip etkinliğimize katılan değerli konuklara çok teşekkür ederim. Bu gibi organizasyonlara devam edeceğiz dedi.

Seminer sonrası Rıza Çalımbay Ve Ergin Aslan’a Denizli Beşiktaşlılar Derneği plaket takdim ettiler.