Denizli'de Gol Sesi Yok, Liderliğe Devam

Denizli'de Gol Sesi Yok, Liderliğe Devam

Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında Lider Abalı Denizlisporkendi sahasında ağırladığı Ümraniyespor ile 0-0 berabere kaldı.

 (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 25. haftasında  Lider Abalı Denizlispor kendi sahasında ağırladığı Ümraniyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Dolu tribünler önünde oynanan müsabakada konuk Ümraniyespor ilk 20 dakika etkili oldu, daha sonra Abalı Denizlispor etkili olmaya başladı. maçın ikinci yarısında adeta tek kale maç gibi oynandı, son dakikalarda baskıyı iyice arttıran horozların bir golü ofsayt gerekçesiyle sayılmazken , bir topu da direkten döndü.

kendi evinde berabere kalıp puan kaybetmesine rağman Abalı Denizlispor ,rakiplerinin de puan kaybetmesi ile liderliğini devam ettirdi.

hafta içinde sakatlık ve hastalıkları bulunan kaptan Mehmet Akyüz ve Ziya Alkurt son dakikad kadroya dahil edildiler. Ziya Alkurt maça ilk 11'de başlarken , kaptan Mehmet Akyüz 2. yarıda Kehinde'nin yerine oyuna dahil oldu.

Alperen Babacan gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düştü, önümüzdeki hafta Afjet Afyonspor maçında takımdaki yerini alamayacak.

Hakemler: Ali Şansalan, Gökmen Baltacı, Murat Şener 

Abalı Denizlispor: Stackhowiak, Alperen Babacan, Deniz Vural, Ziya Alkurt (Dk. 89 Gökhan Süzen), Aissati,  Recep Niyaz, Furkan Şeker, Kerem Can Akyüz, Abdülkerim Bardakcı, Mbamba (Dk. 53 Burak Çalık), Kehinde (Dk. 72 Mehmet Akyüz)

Ümraniyespor: Burak Öğür, Appindangoye, Vasilogiannis (Dk. 90+1 Bahadır Taşdelen), Leandrinho (Dk. 79 Diabang), Serkan Göksu (Dk. 68 Madinda), Alaaddin Okumuş, Recep Aydın, Karahan Yasir Subaşı, Muhammed Gönülaçar, Tarık Tekdal, Atabey Çiçek

Sarı kartlar: Dk. 22 Alaaddin Okumuş, Dk. 41 Serkan Göksu, Dk. 89 Muhammed Gönülaçar (Ümraniyespor), Dk. 23 Kehinde, Dk. 32 Aissati, Dk. 86 Alperen Babacan, Dk. 90+2 Gökhan Süzen (Abalı Denizlispor)