Denizli’de bölücü terör örgütüne ikinci darbe

Denizli’de bölücü terör örgütüne ikinci darbe

Bölücü terör örgütüne yönelik olarak aralarında Denizli’nin de bulunduğu 15 ilde düzenlenen eşzamanlı Kahramanlar Operasyonlarında 37 şüphelinin yakalandığı belirtildi

(İHA) - Bölücü terör örgütüne yönelik olarak aralarında Denizli’nin de bulunduğu 15 ilde düzenlenen eşzamanlı Kahramanlar Operasyonlarında 37 şüphelinin yakalandığı belirtildi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bölücü terör örgütüne (BTÖ) yönelik 'Kahramanlar Operasyonları' çerçevesinde İstanbul, Van, Şanlıurfa, Elazığ, Düzce, Diyarbakır, Bursa, Edirne, Kırklareli, Kilis, Iğdır, Hatay, Adana, Kahramanmaraş ve Denizli’de düzenlenen operasyonlarda 37 şüpheli BTÖ mensubu yakalandı. Aynı operasyonlar dahilinde Ağrı’da sınır ötesine kaçmaya çalışan ve arama kayıtları bulunan 2 terörist de etkisiz edildi" ifadelerini kullandı.

Bakan Yerlikaya, teröristleri ve onların iş birlikçilerini adalete teslim etmeye kararlı olduklarını vurgulayarak şunları kaydetti:
"Jandarma Genel Komutanlığı ve Emniyet Genel Müdürlüğü TEM Başkanlıklarımızı, İl Emniyet Müdürlüklerimizi ve İl Jandarma Komutanlıklarımızı gönülden tebrik ediyorum. Ayağınıza taş değmesin. Aziz milletimizin duaları ve destekleriyle son terörist etkisiz edilinceye kadar mücadelemiz azim ve kararlılıkla devam edecektir."