Denizli Yeni Yıla El Ele, Bir ve Beraber Girdi!

Denizli Yeni Yıla El Ele, Bir ve Beraber Girdi!

Özel Denizli Tekden Hastanesi 15 yıldır sağlık hizmeti verdiği Denizli’de yine büyük bir organizasyona daha imza atarak yeni yıla dakikalar kala muhteşem bir ev sahipliği gerçekleştirdi. DRT…

Özel Denizli Tekden Hastanesi 15 yıldır sağlık hizmeti verdiği Denizli’de yine büyük bir organizasyona daha imza atarak yeni yıla dakikalar kala muhteşem bir ev sahipliği gerçekleştirdi. DRT TV’nin geleneksel hale getirdiği ‘Yılbaşı Özel’ canlı yayın programı, Tekden Hastanesi’nden tüm gün yayın yaparak Denizlileri ağırladı.

Tekden Hastanesi Başhekimi Uz.Dr.Yusuf Polat ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık’ın ev sahipliği yaptığı ve hastaneden gerçekleşen yeni yıl programına; Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Görücü, CHP Denizli Milletvekili Melike Basmacı, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, , Denizli Orman Bölge Müdürü Mustafa Korucu, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Denizli İhracatçılar Başkanı ve Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkan Vekili Süleyman Kocasert, DESKİ Genel Müdürü Doç. Dr. Mahmud Güngör, Kızılay Derneği Denizli Şubesi Başkanı Erdal Otçu, Denizli Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Tefenlili, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen, Honaz Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, Buldan Belediye Başkanı Mustafa Gülbay,Çal Belediye Başkan Yardımcısı ve Çal Belediyespor Başkanı Adnan Tatar, Baklan Belediye Başkanı Yusuf Gülsever ve  Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Aygören  gibi siyasetin önde gelen isimleri katıldı.

Gün boyu süren programda Tekden Hastanesi’ni ziyaret ederek yeni yıl dileklerini iletenler arasında Denizli Tekstil ve Giyim Sanayicileri Derneği Başkanı Mustafa Koltuksuz, Avrasya Yönetici, Sanayici ve İş Adamları Derneği Başkanı Hüseyin Erikler, Sümerpark AVM Genel Müdürü Zorhan Sancar, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şubesi Başkanı İsmail Biltekin, Tüm Sanayici ve İş adamları Derneği Süleyman Gedik, DENTUROD Başkanı Gazi Murat Şen, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Denizli Şube Başkanı Hamdi Helvacılar, BASİAD Başkan Yardımcısı Doğan Değirmenci, Hacı Şerif Yönetim Kurulu Başkanı Necip Helvacı, CHP Merkezefendi Belediye Meclis Üyesi Ahmet Fuat Özkan, İşadamı Hasan Tekin Ada, MHP Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Av. Yusuf Garip, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği Denizli Şubesi Başkanı Ümran Aygün, Diş Hekimleri Şubesi Başkanı Musa Akyol, Tataroğlu Kâğıtçılık Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Uğur Tatar, Colossae Termal Otel Genel Müdürü Şeref Karakan ve PASVAK Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Bülent Topuz gibi daha birçok önemli isim de yer aldı.

Aile ve Sosyal Politikalar eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Başhekim Uz.Dr.Yusuf ve Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık ile birlikte yatan servisteki hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundular.

MUHTEŞEM FİNAL 

Yerel, ulusal ve dünyada yaşanan gelişmelerin konuşulduğu Tekden Hastanesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen ‘Yılbaşı Özel Programı’, muhteşem bir finalle son buldu. Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık, Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Yusuf Polat, Aile ve Sosyal Politikalar Eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Sema Ramazanoğlu, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, MHP Denizli İl Başkanı Cafer Birtürk, Babadağ Belediye Başkanı Salim Demirezen ve Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği Denizli Şubesi Başkanı İsmail Biltekin geleneksel yılbaşı pastasını birlikte kesti ve 2017’nin barış ,huzur dolu bir yıl olmasını dilediler.