Denizli yardımlarını sürdürüyor

Denizli yardımlarını sürdürüyor

Denizli Valiliği, Denizli Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere, bütün STK’lar depremzedelere yardım konusunda birlik oldular. Valilik yardımları koordine ediyor.

Kahramanmaraş merkezli 7.7. ve 7.6. şiddetinde depremin hemen ardından organize olarak yardımlar ve çalışmalar konusunda organize olan Denizli, hala yardımlarını sürdürmeye devam ediyor. Denizli Valiliği, bir yandan ilimize getirilen depremzedeleri konuk etmeye çabalarken, bir yandan da yardımların koordineli dağıtılabilmesi için tek elde toplanmasına çalışıyor.

Yardımların daha sağlıklı ve olumlu gönderilmesinin ve dağıtılmasının önemli olduğunun vurgulandığı açıklamada, “Denizli’mizden afet bölgesine gönderilmek ve ilimizde misafir edilen afetzedelere ulaştırılmak üzere ayni yardımlar, Valiliğimiz koordinesinde, Denizli Büyükşehir Belediyesi EGS Kongre ve Kültür Merkezi ile Büyükşehir Belediyesi Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezinde, ilçelerimizde de Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Vakıfları tarafından toplanmaya devam etmektedir.” Denilerek, halkımızın yardımlarının Valilik koordinesine gönderilmesini istendi.