Denizli Şirketler Basketbol Ligi'nde Altıntop Rüzgarı

Denizli Şirketler Basketbol Ligi'nde Altıntop Rüzgarı

Denizli Şirketler Basketbol Ligi'nde Altıntop Rüzgarı

DSO (Denizli Sanayi Odası )ve DEBAGED iş birliğiyle hayata geçen Denizli Şirketler Basketbol Liginde heyecan tüm huzuyla sürerken yenilmez armada Altıntop adeta rakip tanımadan seri galibiyetlerle fark yaratıyor.

Denizli'de basketbol'un gelişmesi ve ilerlemesi için çaba gösteren DEGABED ( Denizli Basketbol Geliştirme Derneği) , Denizli Sanayi Odasının katkı ve destekleriyle beraber hayata geçirdikleri Denizli Şirketler Basketbol Liginde maçlar çekişmeli geçiyor.

Altıntop Kuruyemiş A.Ş iddialı olarak girdikleri mücadelelerden 4 maçta 4 galibiyet alarak şampiyonluğa göz diktiler. 

Altıntop maçlara ,  Kaptan Veli Tefenlili, Mehmet Sözbilen, Gürkan Gül, Batuhan Tefenlili, Ercan Tefenlili, Serdar Emin İyilikçi, Mehmet Taylan Göker, Yunus Emre Asığ kadrosuyla katılırken. 

Takım Kaptanı Veli Tefenlili, hem iş stresinden uzaklaşıyor hem de spor yapıyoruz. Takımımızda oldukça iddalı . Şu ana kadar oynadığımız 4 maçı da kazandık , son maçımız kaldı onu da kazanarak guruptan lider olarak çıkmak  istiyoruz. 

Takımızda herkes çok iyi mücadele ediyor ancak takımımızın yıldızları genç Batuhan Tefenlili ve Yunus Emre Asığ çok başarılı performans çıkartırken , hepimiz gururlandırıyorlar. Son maçımızda da kendilerinden iyi bir performans bekliyoruz. Eğer şampiyonluğu kazanırsak tüm takıma sürpriz bir şampiyonluk hediyem olacak.

Takım olarak iyi bir hava yakaladık, uyumumuz çok iyi, tüm oyuncular maximum performansını vermek için çaba gösteriyor bu da bizi hedefe götürüyor.

Ancak Basketbola gönül vermiş biri olarak , amacımız Denizli'de bu sporun daha da ileri gitmesini sağlamak. Daha çok sesini duyurmak. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum dedi.