DENİZLİ POLİSİNDEN SERİ OPERASYONLAR

DENİZLİ POLİSİNDEN SERİ OPERASYONLAR

JANT HIRSIZLARI, İNŞAAT HIRSIZLARI, MUĞLA VE ANTALYA HIRSIZLARI DENİZLİ POLİSİNDEN KAÇAMADI

MUĞLA VE ANTALYA HIRSIZLARI DENİZLİ POLİSİNDEN KAÇAMADI

16.03.2018 günü Muğla ilinde Fethiye, Ortaca ve Marmaris’te 3 ayrı işyerinden ayrıca 17.03.2018 günü Antalya il merkezinden 3  ayrı işyeri ve 1 otodan hırsızlık olaylarına karıştığı tespit edilen S.B, C.K, S.T ve N.E isimli şahıslar 18.03.2018 günü Denizli iline giriş yaparken Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerinin yapmış olduğu çalışmalar sonucu yakalandı. Şahısların araçlarında yapılan aramada çok sayıda alkollü içecek malzemeleri, şarküteri ve kozmetik eşyaları bulundu. Şüpheliler ve araçlarından elde edilen malzemeler Antalya ili Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerine teslim edildi. Şüpheliler Antalya ilinde sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.

DENİZLİ EMNİYETİNDEN NEVRUZ ÖNCESİ DENETİM

Denizli İl Emniyet Müdürlüğü Ekipleri 21 Mart Nevruz Bayramı Öncesi Apartlara Ve Apartlarda Kalan Yabancılara Yönelik Kontroller Yaptı.

20 Mart 2018 günü 20:00 – 22:00 saatleri arasında 21 Mart Nevruz Bayramı öncesi genel asayiş ve kamu düzeninin sağlanması amacıyla İl Merkezimizde “ Günübirlik Kiralanan Evlere ve Yabancı Uyruklu şahıslara yönelik” karma ekiplerle yapılan uygulamalarda;

 5 adet apartın denetimi yapılarak 35 şahsın GBT sorgusu ile 42 yabancı uyruklu şahsın kontrolleri sağlandı. Denetimler neticesinde yabancı uyruklu 6  şahsa oturum izinleri nedeniyle tebligatta bulunuldu. Denetimi yapılan apartlara ise 1774 SKM kapsamında 53.390 TL idari para cezası uygulandı. 

JANT HIRSIZLARI YAKALANDI!

19.03.2018 günü ilimiz Sümer Mahallesinde bir işyerinden 9 adet jantın çalınması ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren şahısların M.K, U.K ve A.D olduğu tespit edildi.  Şüpheli şahıslar ve çalmış oldukları jantlar ile birlikte ele geçirildi.

Olaylarla ilgili şüpheliler adli mercilere sevk edildi.

İNŞAAT HIRSIZLARI YAKALANDI!

08/03/2018 günü ilimiz Topraklık Mahallesi 627 Sokak üzerinde bulunan inşaattan fayansların çalınması olayı ile ilgili olarak Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmalarda olayı gerçekleştiren şahısların H.G. ve M.P. isimli şahıslar olduğu tespit edilerek, şüpheliler Akköy Mahallesinde, 120 paket fayans ile birlikte yakalandı.           .          Olaylarla ilgili şüpheliler adli mercilere sevk edildi.