Denizli OSB 'Proje Yazma' seminerine ev sahipliği yaptı

Denizli OSB 'Proje Yazma' seminerine ev sahipliği yaptı

Denizli OSB 'Proje Yazma' seminerine ev sahipliği yaptı

(İHA) - Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Donanım Teknoloji işbirliğinde düzenlenen Proje Yazma Semineri’nde Donanım Teknoloji Sürdürülebilirlik ve Proje Uzmanı Dr. Şencan Felek, proje yazım teknikleri ve aşamaları hakkında önemli bilgiler verdi.

Sanayi Hibe ve Destekleri Tanıtın Semineri’ne daha önce ev sahipliği yapan Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, katılımcıların yoğun ilgisi sebebiyle projelerin yazımı ile ilgili bir seminer düzenledi. Bölge Müdürlüğü ve Donanım Teknoloji işbirliğinde Denizli OSB konferans salonunda düzenlenen Proje Yazma Semineri’nde Sürdürülebilirlik ve Proje Uzmanı Dr. Şencan Felek konuşmacı olarak yer aldı. Dr. Felek, katılımcıları TEYDEP projelerinin yazılması, proje aşamaları gibi konular hakkında bilgilendirdi.

“Denizli’nin projelere yönelik aldığı pay çok az”
Düzenlenen seminer hakkında açıklama yapan Sürdürülebilirlik ve Proje Uzmanı Dr. Şencan Felek; “Geçtiğimiz günlerde Denizli OSB ev sahipliğinde bir proje uzmanın katılımıyla gerçekleşen toplantıda projelerde Denizli’nin aldığı payın çok az olduğunu gördük. Etkinliğe katılan katılımcılarda proje yazma, Prodis sistemine giriş aşamasında bazı sıkıntıların yaşandığını ve eksikliklerin olduğunu fark ettik” dedi. Bu kapsamda katılımcılara TEYDEP projelerinin amacı, önemi, firmaya ve ülkeye katkıları hakkında bilgiler vermek amacıyla etkinliği düzenlediklerini belirten Felek, “Prodis sistemine giriş nasıl yapılır? Firma kaydı nasıl oluşturulur? Proje yazma aşamaları başlıkları altında katılımcılarımızı bilgilendireceğiz. Proje yazma aşamasında nelere dikkat edilmeli, hakem onayına gittiği zaman öne çıkan noktalar hakkında da detayları paylaşacağım. Bu tür etkinliklere ev sahipliği yaptığı için Denizli Organize Sanayi Bölge Müdürlüğüne ve Bölge Müdürü Sayın Ahmet Taş’a çok teşekkür ederim” dedi.

“Sanayicilerimizin yararına olacak her etkinlikte varız”
Sanayicilerin yararına olacak her türlü organizasyona ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyduklarını belirten Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı M. Abdülkadir Uslu ise “Projeleri hakkında bir seminer düzenlemiştik ve katılımcılarımızın yoğun talebi üzerine bu etkinliğin devamı niteliğinde yeni bir seminer daha düzenledik. Denizli Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu olarak sanayicilerimizin yararına olan, onların talep ettiği her türlü organizasyona ev sahipliği yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Destekleri hem sanayicilerimizin hem de ülkemizin gelişmesinde önemli bir katkı sunmaktadır. Bizler de bu anlamda seminerimize destek veren ve katılım gösteren herkese teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.