DENİZLİ İŞKUR İŞ KULÜBÜ  “GENÇ YETENEKLER FESTİVALİ”NDE

DENİZLİ İŞKUR İŞ KULÜBÜ  “GENÇ YETENEKLER FESTİVALİ”NDE

DENİZLİ İŞKUR İŞ KULÜBÜ  “GENÇ YETENEKLER FESTİVALİ”NDE

Denizli İŞKUR İş Kulübü 22 Aralık Cuma günü Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin düzenlemiş olduğu “Genç Yetenekler Festivali” kapsamında “Etkili Linkedin Kullanımı ve Örnek Olay Analizi” konulu atölye çalışmasında gençlerle biraraya geldi.

Denizli İŞKUR İş Kulübü Liderleri Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Gençlik Meclisinin düzenlemiş olduğu “Genç Yetenekler Festivali” kapsamında “Etkili Linkedin Kullanımı ve Örnek Olay Analizi” konulu atölye çalışmasında gençlerle bir araya geldi. Gençlerin iş arama becerilerinin geliştirilmesine yönelik yapılan iş kulübü atölye çalışmasında, işgücü piyasası ve işveren beklentileri ile birlikte; “İş arama kanalları, etkili linkedin kullanımı, doğru ve etkili özgeçmiş hazırlama, telefon görüşmeleri, mülakat teknikleri, beden dili ve iletişim” konularına yer verildi. 


Ayrıca program sürecinde öğrencilerin mesleki deneyimlerinin artırılmasına, teorik bilgilerinin uygulama yapılarak geliştirilmesine yardımcı olmayı amaçlayan grup mülakatı gençlerin katılımı ile gerçekleştirildi. Grup Mülakatı uygulaması ile gençlerin zaman yönetimi, takım çalışması, problem çözme ve ikna etme becerileri test edilerek kendileri ile ilgili farkındalık kazanmaları sağlandı.


Nihat Zeybekçi Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen çalışma, öğrencilerin sorularının cevaplandırılması ile sonlandırıldı.