Denizli Emniyetinden seri operasyonlar

Denizli Emniyetinden seri operasyonlar

Denizli Emniyet Müdürlüğü seri operasyonlarla suçluları yakalamaya devam ediyor.

Denizli Emniyet Müdürlüğü seri operasyonlarla suçluları yakalamaya devam ediyor. Yapılan operasyonlar konusunda Emniyet Müdürlüğü şu açıklamaları yaptı :

POLİSİZ SAVCIYIZ DEDİLER GERÇEK POLİSLERE YAKALANDILAR!

            Kendilerini Polis Savcı olarak tanıtan şüphelilere yönelik yapılan çalışmalarda 04.09.2018 günü Yenişehir Mahallesinde müştekiyi telefon ile arayarak kendilerini Polis ve Savcı olarak tanıtan şüpheli müştekiye kimlik bilgilerinin çeşitli terör örgütleri tarafından kullanıldığını, kuyumcu soygunu yapıldığını, şüpheli şahısları yakalamak için bankadaki paralarını ya da evde bulunan ziynet eşyalarını vatandaşı telefonda sürekli konuşturmak ve yönlendirmek sureti ile müştekileri ikna etme kabiliyetini kullanarak ikna edip belirttikleri yere poşet içerisinde ziynet eşyalarını, paralarını bıraktırarak ya da kendisini polis olarak tanıtan şahsa elden teslim ettirmek sureti ile müştekileri dolandıran şüpheli şahıs  (3) adet burma bilezik , (2) adet hediyelik bilezik, (1)çift küpe, (1) adet yüzük, (2) adet yarım altın, (10) adet cumhuriyet altını, (30) adet hediyelik altın, (1) adet tam altın, 30 Dolar, 30 Euro ve 10.800 TL para ile birlikte bir şüpheli şahıs Urfa ili Akçakale İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle yapılan ortak çalışma sonucu 06.09.2018 günü yakalandı.07.09.2018 tarihinde adli mercilere sevk edilen şüpheli şahıs TUTUKLANDI.

 POLİS VE SAVCI SİZLERİ TELEFON İLE ARAYARAK PARA VE ZİYNET EŞYASI İSTEMEZ. KENDİLERİNİ POLİS VE SAVCI OLARAK TANITAN ŞAHISLARA KESİNLİKLE İTİBAR ETMEYİNİZ. BÖYLE BİR DURUMLA KARŞILAŞTIĞINIZDA 112’yi ARAYINIZ.   

DENİZLİ’DEN ÇALIP, ANTALYA’DA SATTILAR;

 İlimiz Anafartalar Mahallesinde meydana gelen inşaattan 750 adet demir pano (inşaat kalıbı) ve 500 adet demir direğin (değeri 100.000 TL) çalınması olayı ile ilgili olarak Denizli Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekiplerince yapılan çalışmada çalınan malzemelerin 2 kamyonete yüklenerek Antalya İlinde bir hurdacıya satıldığı tespit edildi.

 Antalya Emniyet Müdürlüğü görevlileriyle ortak yapılan çalışma neticesinde olayın şüphelileri  B.U. ve S.D. yakalandı. Çalınan malzemeler bulunarak müştekiye teslim edildi. Şüpheliler B.U. ve S.D adli mercilere sevk edildi.

    İSTANBUL’A TESLİM ETMELERİ GEREKEN TEKSTİL MALZEMELERİNİ ANKARA’YA GÖTÜREREK ÇALDILAR!

  06.09.2018 günü ilimiz Akhan Mahallesinde faaliyet gösteren tekstil firmasına ait 250.000 TL değerindeki çarşaf tekstil malzemesinin ‘Güveni Kötüye Kullanmak” suretiyle dolandırılması olayı ile ilgili yapılan çok yönlü araştırmalar ve çalışmalar neticesinde müştekiye ait 250.000 TL değerindeki çarşaf ve tekstil malzemeleri Ankara ilinde ele geçirildi. Ele geçirilen 250.000 TL değerindeki çarşaf ve tekstil malzemeleri müştekiye teslim edildi. Dolandırıcılık olayı ile ilgili 5 şüpheli şahıs Ankara ilinde yakalanarak adli mercilere sevk edilmiştir.