Denizli Beşiktaşlılar Derneğinden İftar Yemeği

Denizli Beşiktaşlılar Derneğinden İftar Yemeği

Denizli Beşiktaşlılar Derneği İftar Yemeği verdi. Her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sokak iftarı organizasyonunu bu sene de bir iftar yemeği vererek geleneği sürdürdü.

Denizli Beşiktaşlılar Derneği  İftar Yemeği verdi. Her yıl geleneksel olarak düzenlediği Sokak iftarı organizasyonunu bu sene de bir iftar yemeği vererek geleneği sürdürdü. Bu seneki iftar yemeğinin Mübarek Kadir Gecesine denk gelmesi , organizasyonu bir kat daha anlamlı kıldı.

Denizli Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Bora Sever , düzenlenen iftar yemeğine gösterilen ilgiden ne kadar doğru bir iş yaptıklarını anladıklarını söyledi. Bora  Sever , burada hem Beşiktaşlıları, hem mahalle komşularını hem de diğer tüm taraftarları aileleri ile birlikte ağırlamaktan çok memnun olduklarını ifade ederken i bu organizasyonu düzenleyen yönetim Kuruluna, organizasyonun her anında gönüllü olarak hizmet eden arkadaşlarımıza hem de iftar yemeğimize katılarak bizleri onurlandıran değerli misafirlerimize gönülden teşekkürü borç bilirim dedi.