Denizli Barosu’nda Gurur Günü

Denizli Barosu’nda Gurur Günü

Denizli Barosu tarafından düzenlenen törenle, baroda 15 yılını dolduran v mesleklerinde 25. Ve 40. Yılını dolduran Avukatlara da plaket verildi. Başkan Osman Zolan’ın da plaket aldığı törende…

Denizli Barosunda gurur ve onur günü yaşandı. Baro mesleklerinde 25 ve 40 yılını dolduran Avukatlar ile, Denizli barosunda 10 ve 15. Yılını dolduran Baro çalışanlarına da plaketler verildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan ve törende bir konuşma yapan Baro Başkanı Av. Müjdat İlhan, “Meslekte  25. ve 40. yılını dolduran avukatlara ve baromuzda 15. ve 10. yılını dolduran baro personellerine Denizli Barosu Konferans Salonu’nda plaket töreni düzenledik. Bize destek veren, güç veren meslektaşlarımızı ve personelimizi ödüllendirmek bize mutluluk verdi. Denizli barosunun köklü bir kurum olarak, bugüne kadar yaptığı çalışmalarına bundan sonra da devam edecektir. Demokrasimizin ve adaletimizin ayrılmaz bir parçası olan Baro Hukuk devleti olmanın da şartıdır” dedi.

 Baro Başkanı Avukat Müjdat İlhan’ın konuşmasıyla başlayan törene Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi Başkanvekili Ali Değirmenci, başta olmak üzere avukatlar, personel ve basın mensupları ile avukatların yakınları katıldı.

Başkan Osman Zolan, Baro tarafından verilen plaket için teşekkür ettiği konuşmasında, “Mesleklerinde 25. ve 40. yılı dolduran avukat meslektaşlarımıza yönelik Denizli Baromuzun hazırladığı plaket törenine katılmaktan onur duydum. Hak ve hakikat yolunda adaletin temsilcisi olan meslektaşlarıma çalışma hayatlarında başarılar diliyorum.” Dedi