DENİZLİ ASKF’DE ZAFER FEYYAZ CEŞEN’İN

DENİZLİ ASKF’DE ZAFER FEYYAZ CEŞEN’İN

Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nda yaşanan seçim heyecanının kazananı Feyyaz Ceşen oldu. Ceşen, 388 oyun 183’ünü alarak 2 yıl aradan sonra yeniden başkan seçildi.

Denizli’deki amatör spor kulüplerini bir çatı altında toplayan Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun 16. Olağan Genel Kurulu, Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapıldı. Genel kurulda mevcut başkan Ayşe Sarıkaya, önceki dönem başkanı Feyyaz Ceşen, mevcut yönetimde yer alan Sevil Güngör ile Şükrü Averi aday oldu. Genel kurula Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Avni Örki, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Gençlik Spor İl Müdürü Ömer İlman, ASKF’ye kayıtlı kulüplerin başkan ve delegeleri ile sporun taban birliklerinin temsilcileri katıldı. Genel kurulda yapılan konuşmaların ardından protokol üyelerine ve sponsorlara plaketleri törenle verildi.

AVERİ ADAYLIKTAN ÇEKİLDİ

Denizli ASKF’nın 16. Olağan Genel Kurulu’nda başkan adayları Ayşe Sarıkaya, Feyyaz Ceşen, Sevil Güngör ve Şükrü Averi delegelere seslenerek yönetim kurulunda yer alan isimleri tanıttılar. Başkan adaylarından Şükrü Averi, Sevil Güngör adına adaylıktan çekildiğini açıkladı. Ayşe Sarıkaya, Feyyaz Ceşen ve Sevil Güngör arasında yaşanan seçimlerde heyecan oldukça yüksekti. Delegeler 3 yıl boyunca görev yapacak olan ASKF Başkanını belirlemek için sandık başına gitti. Oy kullanma ve sayılması esnasında heyecan oldukça yüksekti.

CAMİA CEŞEN’İ SEÇTİ

Yapılan seçimlerde 381 geçerli oy kullanıldı. Oyların 183’ünü Feyyaz Ceşen alarak Denizli Amatör Spor Kulüpleri’nde 3 yıl süreyle başkanlık koltuğunu oturmaya hak kazandı. Ayşe Sarıkaya’nın 166 oy aldığı seçimlerde Sevil Güngör 28 delegeden oy aldı. 4 oy ise geçersiz sayıldı. Seçimlerin galibi olan Feyyaz Ceşen’in listesinde Genel Sekreter olarak Ahmet Aytekin yer alırken, yönetimde Mustafa Doğan, Selim Erol, Muhammet Karataş, Mehmet Kabakçı, Osman Küçükşahal, Ömer Çimen, Oğuz Karakaya, Seyhan Duru, Ayhan Matrak, Tolga Erdey, Emrah Ay, Bekir Sönmez ve Yaşar Güvenli yeraldı. Ayhan Güller, Mehmet Dağ ve Ersin Cengiz’in Denetim Kurulu’nu oluşturduğu Ceşen’in listesinde Musa Kaymaz, Hasan Oruçhan, Sezgin Işık, Türkay Bekil ve Eyüp Aydın Disiplin Kurulu’nda yer aldı. Konfederasyon delegeleri olarak Feyyaz Ceşen, Levent Öztaş, Ayhan Soyfidan, Şahabettin Alınbay, Şükrü Averi, Osman Çürük, Oktay Çıtak, İsmail Özülke, Abdullah Karatay, Ömer Çimen ve Osman Küçükşahal belirlenirken, Onur Kurulu’nda ise M. Akif Aycan, Tanju Beştaş, Fahri Ergür, Vehbi Demir, Bekir Balım, Fahrettin Göksu, Köksal Çekerek, Kerim Çıralı, Kemal Karaoğlan ve Faruk Boyacı yer aldı. ASKF’nin yeni yönetimi önümüzdeki günlerde ilk toplantısını yaparak görev dağılımını gerçekleştirecek.

“HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ”

Denizli ASKF’de 2 yıl aradan sonra yeniden başkanlık koltuğuna oturan Feyyaz Ceşen, kongreye katılan tüm delegelere teşekkür ederek, “Bu güzel günde yanımızda olan ve iradesini ortaya koyan kulüplerimizin değerli temsilcilerine minnettarım. Yeniden aday olmamı genç arkadaşlarımız istedi. Onları kıramazdım. Amacımız Denizli amatörüne hizmet etmek. Yarın daha güzel şeyler olsun diye çalışacağız. Hiçbir zaman ayrımcılık yapmadan Denizli amatörünü daha ileriye taşımak için arkadaşlarımla birlikte emek vereceğiz. Var olan hedeflerimize ulaşmak için 2 yıllık bir ara vermiştik. Şimdi o hedeflerimize ulaşmak için çalışacağız. Yıllardır hayali kurulan amatör spor kompleksinin ihale aşamasına gelmesinden dolayı mutluyuz. Büyükşehir Belediyemiz tarafından yapılacak olan Millet Bahçesi ile birlikte yapılacak olan kompelks Denizli’mize çok yakışacak. Hiç ayrıştırma yapmadan adaletli olarak görev yapacağım. Tüm camiamıza verdiği destekten dolayı teşekkür ediyorum” dedi.