DENİZLİ AMATÖRDE BÜYÜK OLAYLAR

DENİZLİ AMATÖRDE BÜYÜK OLAYLAR

Denizli 2. Amatör B Grubu 13. haftasında deplasmanda Karahisarspor’a konuk olan Mehmetçikspor’da karşılaşmada yaşanan olaylar maça damgasını vurdu.

Kesikbaş “ şiddetle kınıyoruz “

Denizli 2. Amatör B Grubu 13. haftasında deplasmanda Karahisarspor’a konuk olan Mehmetçikspor’da karşılaşmada yaşanan olaylar maça damgasını vurdu.

Karahisarspor ile Mehmetçikspor karşılaşmasında çıkan olayları Jandarma zor durdurdu. Karahisarspor’dan iki oyuncunun kırmızı kart gördüğü karşılaşmada maçın bitiş düdüğü ile birlikte Karahisarspor’lu oyuncular maçın orta hakemine ve Mehmetçikspor’lu oyunculara saldırdı. Jandarma’nın müdahalesi sonucunda Karahisarspor’lu oyuncular soyunma odasına giderlerken ortalık bir anda yine savaş alanına döndü ve kendi aralarında kavga etmeye ve Mehmetçikspor genç takımında forma giyen 2001 doğumlu Gökhan Bulduk ve Nasuh Yörükçe’ye saldıran taraftarlar Gökhan Bulduk’u merdivenlerden yere düşürdü. Olayı küçük sıyrıklarla atlatan genç sporcunun sağlık durumu iyi.

Olaylar ile ilgili açıklama yaban Mehmetçikspor teknik sorumlusu Mustafa Kesikbaş “ biz bu tür olayları yaşanacağını tahmin ediyorduk. Bunu için federasyona gerekli dilekçeyi teslim ettik. Karşılaşma başlama saatinde sahada güvenlik güçleri yoktu. Gerek saha içinde oyuncularıma gerekse saha dışından durmadan küfür hakaret yedik. Karşılaşma bitiş düğdüğü ile birlikte oyuncularımıza saldırdılar. Güvenlik güçlerini araya girmesi ile olaylar bitti. Ben oyuncularımın hepsini yedek kulübesinde bekletirken birden yine olaylar başladı. Biz yine yedek kulübesinde beklemeye devam ettik. Maçı izlemeye gelen alt yapıdaki oyuncularımıza saldırdıklarını gördük ayırmaya giderken kalecimiz Gökhan’ı yaklaşık 3 metreden adının Erdoğan Alca olduğunu ve Tavas Belediyesi’nde çalıştığını öğrendiğimiz şahız oyuncumuzu duvardan aşağı merdivenlerden itti. Allah’tan oyuncumuz hafif sıyrıklarla atlattı. Kendisine geçmiş olsun diyorum. Bu tür insanların futboldan uzaklaşması gerekiyor. Bunu için inşallah gerekli yerler gerekli cezaları alması için bir şeyler yaparlar. Bu tür insanlar spora yakışmıyor. Bu çocukları aileleri bize teslim ediyor. 16 yaşındaki bir çocuğu sen merdivenden aşağı itiyorsun. Bu bir terbiyesizliktir. Biz bu şartlarda kupa, madalya, şampiyonluk gelecek ise istemiyoruz. Bizim bir tane oyucucumuz bütün madalyalar kuplardan daha değerlidir. En çok da anlamadığımız bir olay ligde iddiası kalmamış bir takımın bu kadar terbiyesizliği yapmasını anlamadık. Ben oyuncularımın hepsinin anlından öpüyorum. Hepsi ile gurur duyuyorum. Bizim birliğimizi kimse bozamaz. Ligin bitmesine 1 hafta kaldı. 2. Amatör’de 1. amatör’e çıkan takımlara şimdiden tebrik ederiz. Gurubumuzda ligi garantileyen Fatih 1453 Spor’u tebrik ederiz. Futbolda eğer bir takım şampiyon olursa onuru ile şerefi ile olsun. Futbol o zaman daha güzel daha renkli. “ dedi.

Gazeteci Bülent Tetik Maç esnasında darp edildi.Bülent Tetik şu açıklamaları yaptı.

Karahisar yöneticisi Turan Alca, ilk önce hakeme itirazdan dolayı saha dışına atıldı. Olaylar bununla birlikte başladı. Karşılaşmada Yeni Olay Gazetesi muhabiri Bülent Tetik’e yönelik sözlü ve fiili saldırıda bulunan, hakaretler yağdıran Erdoğan Alca daha sonra taraftarları da galeyana getirdi. Daha sonra kendi aralarında arbede çıktı. Arbedede olayı ayırmaya çalışan Mehmetçikspor’un genç futbolcularından Gökhan’ı yine Erdoğan Alca tarafından merdivenlerinden aşağıya itilip hafif şekilde yaraladı. Ayrıca linç girişimini Jandarma timleri önledi.

RAKİP TAKIMLA TARTIŞAN HAKEMLE TARTIŞAN BASINA SALDIRININ ARKASINDAN TARAFTARLAR KENDİ ARALARINDA NEDENİ BİLİNMEYEN SEBEPTEN DOLAYI BİRBİRİNE GİRDİLER. DAHA SONRA OLAYA FUTBOLCULAR DAHİL OLDU ORTALIK BİR ANDA KARIŞTI. JANDARMANIN GÜÇLÜKLE ÖNLEDİ. ALLAH'TAN VAHİM BİR OLAY YAŞANMADI. JANDARMA KOMUTANINA VE ASKERLERİNE DÜNKÜ KARŞILAŞMADA YAŞANAN OLAYDA GÖSTERDİĞİ ÖZVERİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM.