DEĞİŞİM GRUBUNDA ENERJİ ÜST DÜZEYDE

DEĞİŞİM GRUBUNDA ENERJİ ÜST DÜZEYDE

Bu hafta Cumartesi günü yapılacak olan DSMMMO seçimlerinde Değişim Grubu adayı olan Necdet Bardan, geçtiğimiz günlerde çalışma ofisinde, geçtiğimiz dönemde başarılı çalışmalar yapan arkadaşlarına…

Bu hafta Cumartesi günü yapılacak olan DSMMMO seçimlerinde Değişim Grubu adayı olan Necdet Bardan, geçtiğimiz günlerde çalışma ofisinde, geçtiğimiz dönemde başarılı çalışmalar yapan arkadaşlarına teşekkür belgesi verdi.   

DSMMMO olağan seçimlerinin yapılacak olmasının açıklanmasından bu yana durmak bilmeksizin çalışmalar yapan, yıllardır biriken oda sorunlarını nasıl çözecekleri bşta olmak üzere yeni projelerini anlatan Değişim Grubu adayı Necdet Bardan, önceki gün de gruba mensup oda üyesi arkadaşlarının geçtiğimiz dönem yaptıkları başarılı çalışmalarına ödül olarak teşekkür belgesi verdi.

Konu hakkında Başkan Adayı Bardan, “2016 2019 döneminde DSMMMO kurul ve komisyonlarında görev yapan başarılı üye arkadaşlarıma teşekkür etmek istedim. Onların başarılı çalışmaları bizi Değişim Grubu olarak bugünkü geldiğimiz güçlü konuma taşıdı. Arkadaşlarımızın enerjik bir şekilde bundan sonra da görev alacaklarını istemeleri bizi ziyadesiyle memnun etti. Toplantımız coşkulu ve heyacan içinde geçti. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Dedi.

Daha sonra başarılı üyelere teşekkür plaketleri verildi.