DEGİAD ŞAMPİYON OLDU..!

DEGİAD ŞAMPİYON OLDU..!

Marmaris'te gerçekleşen, Sloganı ''Sailing Together'' olan ve 18 takımın katıldığı yarışa DEGİAD da bu sene yelken takımıyla katılım sağladı

Marmaris Uluslararası Yat Kulübü ve Rodos Açık Deniz Yat Kulübü’nün ortaklaşa düzenlediği “15. Channel Regatta” 17-18-19 Eylül 2022 tarihlerinde Marmaris'te gerçekleşen, Sloganı ''Sailing Together'' olan ve 18 takımın katıldığı yarışa DEGİAD da bu sene yelken takımıyla katılım sağladı. Uluslarası olan bu yarış 3 gün 4 etap şeklinde gerçekleştirildi. 1. Ve 4. Etapta birincilik kupası alan DEGİAD Yelken Takımı, genel klasmanda da birinci gelerek IRC1 sınıfının grup lideri olarak yarışı tamamlayıp şampiyonluk kupası sahibi olmuş oldu. UŞAKLIHAFIZ ve SADIK GRUBU sponsorluğunda QUERENCIA isimli tekne ile yarışa katılan yelken takımı üyeleri; Şenol Işıklı, Semih Işıklı, Sinan Salgar, Berkay Alkaya, Özer Erikoğlu, Mehmet Güney, Serdar Ekiz ve Buray Albaş’tan oluştu.

DEGİAD Yelken Takımı Ekip Lideri Şenol Işıklı “Oldukça heyecan verici ve başabaş geçen bir yarıştı, bu tip yarışların doğası gereği çeşitli zorluklar yaşadık. Ancak takım olarak üstesinden gelmeyi bildik. Yarış neticesinden de öte esas amacımızı da bu noktada gerçekleştirmiş olduk. Takım çalışmasının en ön planda olduğu yelken sporu bizlere bir kez daha bir arada birşeyler yapabilmenin keyfini yaşattı. Finalde iki ayakta birincilik ve genel klasmanda da birincilik ile bitirip kupa almamız ise bu muhteşem atmosferde bizleri bu spora daha da motive etmiş oldu” dedi.