DAĞINIK HOROZ BALIKESİR DEPLASMANINDA

DAĞINIK HOROZ BALIKESİR DEPLASMANINDA

YÖNETİMSEL OLARAK BÜYÜK BİR DAĞINIKLIK İÇİNDE OLAN DENİZLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRSÜZ OLARAK GİTTİĞİ BALIKESİR DEPLASMANINDA MENEJER MEHMET ALİ KESKİNER YÖNETİMİNDE 3 PUAN KOVALIYOR.

YÖNETİMSEL OLARAK BÜYÜK BİR DAĞINIKLIK İÇİNDE OLAN DENİZLİSPOR TEKNİK DİREKTÖRSÜZ OLARAK GİTTİĞİ BALIKESİR DEPLASMANINDA MENEJER MEHMET ALİ KESKİNLER YÖNETİMİNDE 3 PUAN KOVALIYOR.

TFF 1. ligin 27. haftasında Denizlispor , Balıkesirspor ile deplasmanda karşılaşacak, Bu deplasman öncesindeki haftada Denizlispor fırtınalı günler geçirmişti. Teknik Direktör Ali Tandoğan istifa edince ortalık karışmıştı. 9 yönetici Başkan Süleyman Urkay'a bayrak açmış ve sorunlar yaşanmıştı. Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan araya girmiş ve olayları yatıştırmaya çalışmıştı. 

Denizlspor'un 9 yöneticisi Başkan Süleyman Urkay'a karşı savaş açıp , Başkan Urkay'ı Alpay Özalan'la anlaştığı dolayısı eleştirmişlerdi. 

Ali Tandoğan olmayınca bu gün sahaya çıkacak takımın başında da Menejer Mehmet Ali Keskinler çıkacak. Kesskinler zaten sezon başında beri kulübüde yer alıyor ve bu gün takımla ilgili kararlaı onun vereceği söyleniyor. Denizlispor daha süper ligde iken birmaça da Menejer Özhan Çetin ile çıkmış ve o maçı kazanamıştı. Daha sonra takımın başına Mesut Bakkal gelmişti. Bu maçtan sonra da takımın başına Alpay Özalan 'ın geleceği söyleniyor.

Takımı daha önce deplasmaana götüren yöneticler maça gitmeyince dahaa önce deplasmanlarda çok olmayan Başkan Süleyman Urkay takımla deplasmana gitti.İddalara göre Başkan Urkay soyunma odasında rekor prim vaad edecek.

Bu maç öncesi Balıkesirspor 34 puanla ligde 8. sırada yer alırken Denizlispor 31. puanla 11. sırada yer alıyor. Ligin ilk devresinde Denizli'de oynanan maç 1-1 berabere biterken Denizlispor'un golünü Yasin Ozan, Balıkesirspor'un golünü ise Eray Ataseven atmıştı.

Maçı Hakem Emre Malok yönetecek. Saat 18 30 da başlayacak maç Balıkesir Atatürk Stadında oynanacak. maç saat 18 30 'dan itibaren TRT AVAZ'dan naklen yayınlanacak.

TEKNİK DİREKTÖR ALİ TANDOĞAN GİDİNCE SORUMLULUK MENEJER MEHMET ALİ KESKİNLER'E KALDI.