Cumhur İttifakı'ndan Başkan Halil Ayhan'ın Büyük Güney Mitingine Yoğun Katılım

Cumhur İttifakı'ndan Başkan Halil Ayhan'ın Büyük Güney Mitingine Yoğun Katılım

Cumhur İttifakı'ndan Başkan Halil Ayhan'ın Büyük Güney Mitingine Yoğun Katılım

Cumhur İttifakı tarafından Güney Belediye Başkan Adayı Halil Ayhan ve belediye meclis üyesi adayları için düzenlenen Miting yaşanan yoğun ilgi nedeniyle   İttifak'ın şovuna dönüştü.

Cumhur İttifakı tarafından düzenlenen mitinge Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz ve Güney Belediye Başkanı Halil Ayhan AK Parti ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve Belediye Meclis Üyesi adayları ile Güney halkının yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

Başkan Ayhan :

Güney Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Halil Ayhan “Katılımlarıyla bizleri onurlandıran Bakanımıza, Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve Cumhur İttifakı’nın ortağı parti temsilcilerine teşekkür ederim” dedi.ı

Yeni projeleri anlatan Başkan Ayhan akaryakıt istasyonu açılacağını duyurdu Başkan Ayhan,”Göreve geldiğimizden bu güne yüze yakın projeler gerçekleştirdik, insanların geçemediği arazi yollarını açtık. Güney’de alt yapı projelerimizi gerçekleştirdik. 2014’de ki Güney ile şimdiki Güney’in arasındaki farkı vatandaşlarımız görüyor. Yeni dönemde ilçemize  yepyeni eserler kazandıracağız önceliğimiz sanayi sitesini yapacağız. Zeytincilik ilçemizde canlandığı için zeytin eleme ve sıkma makinasını getireceğiz.  Başkanımız Osman Zolan Tahıl eleme ve kırma makinası gönderdi için çok teşekkür ederim dedi.

Güney Belediye Başkan Adayı Halil Ayhan “Mitingimizde bizleri yalnız bırakmayan, samimiyetini, sevgisini ve kararlılığını göstererek Güney’li halkının tümüyle yanımızda olduğunu hissettiren kıymetli vatandaşlarımıza da şükranlarımı sunarım” ifadelerini kullandı.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Her zaman olduğu gibi yol arkadaşlığınız, kardeşliğiniz benim için çok kıymetli. Allah’ım sizlerden razı olsun

Güney ilçesinde vatandaşlar tarafından coşkuyla karşılanan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Kendisini her zaman bağrına basan hemşehrileriyle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadığını söyleyen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, “Her zaman olduğu gibi yol arkadaşlığınız, kardeşliğiniz benim için çok kıymetli. Allah’ım sizlerden razı olsun. İnşallah vatandaşlarımızın destek ve teveccühleriyle Denizli’mizin 19 ilçesi 616 mahallesinde hiçbir ayrım yapmadan güler yüzle hizmet etmeye devam edeceğiz. Hep birlikte, el ele gönül gönüle hizmet destanlarımızı sürdüreceğiz. Çünkü biz, birlikte daha güçlüyüz, yolumuz bir, sevdamız bir, hedefimiz bir” ifadelerini kullandı. Başkan Zolan ziyaretlerinde tüm hemşehrilerinin ramazan ayını da tebrik etti.