Cumhur İttifakı Kale SKM, Mehmet Salih Sağınç ve Başkan Zolan tarafından açıldı

Cumhur İttifakı Kale SKM, Mehmet Salih Sağınç ve Başkan Zolan tarafından açıldı

Cumhur İttifakı Kale SKM, Mehmet Salih Sağınç ve Başkan Zolan tarafından açıldı

Kale Belediye Başkanı ve Cumhur İttfakı Belediye Başkan adayı  Mehmet Salih Sağınç SKM açılışını yaptı.

Kale Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Sağınç'a Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan , Ak Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör , MHP İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, Ak Parti Denizli Milletvekilleri Nilgün ve Şahin Tin ve kalabalık bir vatandaş topluluğu eşlik etti. 

Büyük çoşku ile katılımın sağlandığı SKM açılışında biz bu seçimi kazanıp hizmet destanları yazmaya devam edeceğiz mesajları verildi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan :

“Yine birlikte başaracağız”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin büyükşehir statüsü kazanmasıyla birlikte Kale ve tüm ilçelere hizmet eder hale geldiklerini anlattı. Denizli Büyükşehir Belediyesi ve Kale Belediyesi işbirliği ile ilçenin birçok ihtiyacını giderdiklerini ifade eden Başkan Zolan, “Yeter mi, tabi ki yetmez. Denizli’mizde, Kale’mizde ve tüm ilçelerimizde daha yapacak işlerimiz, gerçekleştireceğimiz hayallerimiz var. İnşallah yine birlikte başaracağız, yine Kale’miz, Denizli’miz kazanacak. Güler yüzle hizmetlerimize devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın daha konforlu ve mutlu yaşaması için inşallah bundan önce olduğu gibi bundan sonra da gece gündüz gayret edeceğiz” diye konuştu.

Kale Belediye Başkanı ve Cumhur ittifakı Belediye Başkan adayı Mehmet Salih Sağınç :

Bu gün burada seçim koordinasyon merkezi açılışına katılan tüm ittfak üyelerimize , Değerli il Başkanlarıma, Büyükşehir Belediye Başkanıma , Değerli Milletvekillerimize, Basınımızın değerli temsilcilerine ve değerli Kale'li vatandaşlarımıza ilgi alaka ve sevgilerinden dolayı çok teşekkür ediyorum, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Biz de hizmet destanları yazmak için önce seçimi kazanıp daha sonra daha fazla çalışarak Kale'mize hakettiği hizmetleri vermeye devam edeceğiz dedi.