ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI

ÇOK SAYIDA KİŞİ YAKALANDI

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan çalışmalar sonucunda haklarında yakalama kararı bulunan 85 kişi yakalandı.

Denizli C. Başsavcılığından alınan talimatlar ile geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde, İlimiz genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 85 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı.

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda; 43.849 Şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapıldı. 225 Umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapıldı.

KUMARCILARA GEÇİT YOK

Yapılan arama, tarama ve denetleme çalışmaları sırasında 1 Kıraathanede kumar oynadığı tespit edilen toplam 3 şahsa 12.165,00 TL idari para cezası uygulanmış, 1 şahsa “Kumar Oynanması İçin Yer ve İmkan Sağlama” suçundan adli işlem yapıldı. 

Öte yandan, “1774 Sayılı Kimlik Bildirme Kanunu” kapsamında geçici konaklama yerlerine yönelik olarak yapılan kontrol ve denetimler neticesinde, 8 ayrı adreste bulunan toplam 124 Apart dairesi ile 5 araç kiralama şirketi kontrol edilmiş, 3 apart yetkilisine KBS sistemine bildirimde bulunmamaktan 80.358,00 TL idari para cezası uygulandı.

ÇOK SAYIDA SUÇ ALETİ ELE GEÇİRİLDİ

Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sırasında 1 adet tabanca, 1 adet av tüfeği, 1 adet kurusıkı tabanca, 15 adet değişik ebatlarda çalıntı su borusu, 1 adet dizüstü bilgisayar, dolandırıcılık yolu ile elde edilen 1.700 kilogram zeytinyağı, kumar oyununda kullanılan 300 TL para ve oyun malzemeleri ele geçirildi.