ÇOK SAYIDA KİŞİ TUTUKLANDI

ÇOK SAYIDA KİŞİ TUTUKLANDI

Denizli genelinde yapılan asayiş çalışmalarında 105 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi, çok sayıda mekan denetlendi.

Denizli’de suçların önüne geçmek için çalışmalar sürüyor. Bu çerçevede; 16 bin 578 şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapılırken, 219 umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapıldı. Yapılan denetimde 1 adreste fuhuş olayı tespit edilip, 3 şahsa toplam 7 bin 830 TL idari yaptırım cezası uygulandı.

Konu hakkında Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz hafta içerisinde Denizli C. Başsavcılığından alınan talimatlar ile, yapılan çalışmalar neticesinde, ilimiz genelinde meydana gelen asayişe müessir olaylar ile adli makamlardan gelen yakalama müzekkerelerine istinaden yakalanan 105 şüpheli şahıs çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanmıştır. Bu çalışmalar yapılırken 17.580 Şahsın GBT ve UYAP sorgulaması yapılmış, 156 Umuma açık istirahat ve eğlence yeri ile geçici konaklama yerinin denetimi yapılmıştır.

ÇOK SAYIDA  CEZA KESİLDİ

2 Umuma açık istirahat ve eğlence yerinde yapılan denetimde; Kumar oynadıkları tespit edilen 10 şahsa toplam 40.550,00 T idari yaptırım cezası uygulanmış,1 şahsa “Kumar Oynanmasına Yer ve İmkân Sağlama” suçundan adli işlem yapılmıştır. 

Yapılan çalışmalar neticesinde; 2 adet tabanca, 2 av tüfeği, 3 adet kurusıkı tabanca, 15 adet fişek, 1 adet bıçak, 50 metre çalıntı kablo, kumar oyunlarında kullanıldığı tespit edilen 600,00 TL para ve oyun malzemeleri ele geçirilmiştir.” denildi.