Çok Sayıda Kaçak Tütün Ürünü yakalandı

Çok Sayıda Kaçak Tütün Ürünü yakalandı

Denizli genelinde kaçakçılığa karşı çeşitli önlemler alan Emniyet ekipleri, geçtiğimiz hafta yine çok sayıda kaçak tütün, elektronik sigara ele geçirdi

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekipleri geçtiğimiz hafta içerisinde yaptıkları arama, tarama çalışmaları ile çok sayıda kaçak tütün, tütün ürünleri ve elektronik sigara ele geçirdi.

Geçtiğimiz hafta içerisinde, Denizli C. Başsavcılığından alınan talimatlar ile yapılan çalışmalar neticesinde, ilimiz genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri ile Alkollü İçki Kaçakçılığı” suçlarının önlenmesi amacıyla ve her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen 4 ayrı operasyonda, 4 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan 4 şüpheli şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçu kapsamında adli işlem yapıldı.

Yapılan operasyon ve aramalarda; 21.600 adet makaron, 2.000 adet sigara yan ürün, 34 kilogram kıyılmış tütün, 2 adet elektrikli sigara sarma makinesi, 30 paket sarma-dolma sigara ele geçirildi.

ELEKTRONİK SİGARA ELE GEÇİRİLDİ

Yine, geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan operasyonlarla ilimiz genelinde “Emtia Kaçakçılığı” suçunun önlenmesi amacıyla düzenlenen 2 ayrı operasyonda, 2 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan 2 şüpheli şahıs hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçu kapsamında adli işlem yapıldı. 

Yapılan operasyon ve aramalarda; 193 adet elektronik sigara, 866 adet elektronik sigara kartuşu, 102 adet elektronik sigara aparatı ele geçirildi.