Çok sayıda kaçak sigara yakalandı

Çok sayıda kaçak sigara yakalandı

Denizli Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yapılan çalışmalar sonucunda çok sayıda kaçak sargı sigara, tütün ve cep telefonu ele geçirildi. 

Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, Denizli C. Başsavcılığından alınan talimatlar ile geçtiğimiz hafta içerisinde yapılan çalışmalar neticesinde, ilimiz genelinde “Tütün ve Tütün Mamulleri ile Alkollü İçki Kaçakçılığı” suçlarının önlenmesi amacıyla ve her türlü kaçak ürün satışının engellenmesine yönelik gerçekleştirilen 2 ayrı operasyonda, 3 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçu kapsamında adli işlem yapıldı.

Yapılan operasyonda; 3.820 adet sarma sigara, 21 kilogram açık kıyılmış tütün, 37 adet paketlenmiş tütün ele geçirildi.

KAÇAK CEP TELEFONU YAKALANDI

Öte yandan, Emniyet ekipleri tarafından geçtiğimiz hafta yapılan çalışmalar neticesinde, ilimiz genelinde “Emtia Kaçakçılığı” suçunun önlenmesi amacıyla düzenlenen 2 ayrı operasyonda, 2 şüpheli şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslar hakkında “5607 sayılı Kaçakçılıkla Mücadele Kanununa Muhalefet” suçu kapsamında adli işlem yapılken, operasyon sırasında 22 adet cep telefonu ile 18 adet elektronik sigara ele geçirildi.