Çiftçiye kantar desteği  verilecek

Çiftçiye kantar desteği  verilecek

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, çiftçinin hasat dönemindeki en önemli ihtiyaçlarından biri olan tartı sorununu çözüme kavuşturmak için çalışma başlattı.

Belediye Başkanı Mustafa Şevik,  ilçenin kekik, tütün, ada çayı gibi ürünlerin yanı sıra yaş meyve ve sebze üretiminde önde gelen kırsal mahallelerinde üreticinin en önemli sorunu olan tartı sorunu çözmek için harekete geçti.  Bozalan, Yeniçam, Çamköy, Yayla ve Kaşıkçı mahallesine elektronik kantar kurulacağını açıklayan Başkan Şevik, “Çiftçinin hasat dönemindeki en önemli ihtiyaçlarından biri olan tartı sorununu çözüme kavuşturuyoruz. 5 Mahallemize elektronik kantar kuruyoruz.  Kantar, çiftçilerimize ücretsiz olarak hizmet verecek” dedi. 

AKTAŞ,YENİÇAM ve SÜLEYMANLI’YA ZİYARET 
Başkan Şevik, sosyal tesis çalışmalarına bir yenisini daha ekledi. Aktaş Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Şevik,  Muhtar Cemil Özkan ile birlikte sosyal tesis alanında incelemelerde bulundu.  Başkan Şevik, kullanılmayan İlkokul binasının da aşevi olarak restore edileceğini açıkladı. Daha sonra Yeniçam’a geçen Başkan Şevik, Muhtar Günay Yangöz ile birlikte kantar alanı ile çok amaçlı spor sahası yapılacak alanda incelemelerde bulundu. 7 Mahalleye kurulması planlanan basketbol potası, tenis ve voleybol filesinin bulunduğu çok amaçlı spor sahalarından birisinin Yeniçam’a yapılacağını belirten Başkan Şevik, alana  fitness grupları da yerleştirileceğini açıkladı. 

Süleymanlı Mahallesi sosyal tesis alanını da gezerek çalışmalarla ilgili bilgi alan Başkan Şevik’e Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu ile teknik personel Eyüp Aydın eşlik etti.