CHP'nin Acıpayam’da Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

CHP'nin Acıpayam’da Seçim Koordinasyon Merkezi Açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Acıpayam Belediye Başkan Adayı Levent Yıldırım, yerel seçim startını verdi

31 Mart 2024 yerel seçimleri için geri sayım başladı. Cumhuriyet Halk Partisi’nin Acıpayam Belediye Başkan Adayı Levent Yıldırım, yerel seçim startını verdi. Acıpayam Seçim Koordinasyon Merkezinin açılışını vatandaşların da katılımıyla büyük bir coşku içerisinde gerçekleşti.

Acıpayam Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışına CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, CHP Denizli İl Kadın Kolları Başkanı Ayşen Kocabay ve çok sayıda vatandaş katıldı.

İslam aleminin Miraç gecesini kutladıktan sonra konuşmayı yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Acıpayam Belediye Başkan Adayı Levent Yıldırım, 6 Şubat’ta meydana gelen 11 ilimizi etkileyen büyük deprem felaketinin acısı hala kalbimizde” dedi. 

Kentsel planlamanın ve sosyal belediyeciliğin önemini vurgulayan Levent Yıldırım, “Cumhuriyet Halk Partisi Acıpayam Belediye Başkan Adayı olarak karşınızdayım ve çıktığım bu yolda dürüstlükten, bilim ışığından doğrulukta ayrılmayacağıma söz veriyorum. Üreten mutlu insanların olduğu genç, kadın, engelli, erkek, çocuk ve  yaşlı vatandaşlarımıza eşitçe engellerin yok edildiği bir Acıpayam hayal ediyorum. Biz birlik olduğumuzda her zorluk aşılır ve her sorun çözülür” dedi.

Acıpayam Belediye Başkan Adayı Levent Yıldırım, İlçemizin güzelliklerini güzellik katacak kalkınmayı ve adil dönüşmeyi mümkün kılacak bir yola çıktık. Bu yolda Acıpayam’ı yeni yüz yıla taşıyacak projelerle dolu bir dönem vaat ediyoruz. Eğitimden, sağlığa, ekonomik kalkınmadan, altyapıya, turizmden, modern tarımsal üretime kadar bir çok alanda gelişmeyi hedefliyoruz. Daha güzel bir Acıpayam için dertlere derman olmak için derman belediyeciliği inşa etmek için geliyorum” dedi.  

“Belediye başkanının siyasi kimliği yoktur”

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu, “Acımızın büyük Türkiye tam bir yıl önce sabaha karşı 04:17 depremlerle sarsıldı ve en büyük felaketi yaşadık bizimde bu felaketlere karşı hazırlıklı olmamız gerekiyor öncelikle dirençli kentler yaratmak daha sağlam daha güvenilir yapılar inşa etme konusunda maalesef bu güne kadar sınıfta kaldı. Hayatını kaybeden kardeşlerimize Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diyoruz ve bu gün dinimiz açısında önemli bir gün insanların birbirini üzmediği mutlu insanların çoğaldığı bir Denizli olsun diliyorum ve tüm Müslüman aleminin kandilini kutluyorum” dedi.  

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Bülent Nuri Çavuşoğlu;  “Acıpayam ovasında kendi hikayesi yazacak bir evladınız Acıpayam ve Serinhisar’dan çıkmış bir kardeşiniz büyükşehir adayı olmuştur hep beraber bunu da başaracağız. Biz Denizli ittifakına inandık bu ittifakı öyle büyük kuruyoruz ki insanların siyaseten yan yana gelmeyeceği bütün dostlarımızla yan yana omuz omuzayız. Daha önce farklı siyasi partilerde siyaset yapan bu gün hala o partilerde siyaset yapan yüzlerce dostumuz bu sürece katkı koyup emin oldun artık Denizli ittifakını oluşturduk. Belediye başkan adayı olduk ve rozetimizi çıkardık bu sürece başladık, Belediye başkanının bir siyasi kimliği yoktur Belediye başkanının halkını kucaklayacak bir yapının mimarıdır. Sosyal belediyeciliği inşa etmemiz gerekiyor bunu Acıpayam köylerinde yaşayan tüm dostlarımıza samimiyetle söylüyorum. Acıpayam ovasında yaşayan insanları tarım ve hayvancılık yapmak isteyen halkımıza en büyük destekçisi büyükşehir belediye başkanlığı olacaktır. Çiftçiliğin bittiği bu dönemde biz bu düzeni tersine çevirmek zorundayız, Denizli Büyükşehir Belediyesinin büyük bir bütçesi var o bütçeyi doğru kullanıldığında ve doğru yatırımlar yapacağımızdan emin olun. Denizli’nin bütün köylerini kalkındıracak bütün kırsalından başlayarak Denizli’ye ulaşacak herkesi motive edecek bir düzeni kurmamız o kadar kolay ki sadece yapmamız gereken bu dönem kurmuş olduğumuz millet ittifakı  Denizli ittifakı içinde birbirimize sahip çıkmamız gerekiyor” dedi.