CEŞEN: “KAZANAN DENİZLİ AMATÖR FUTBOL AİLESİ OLSUN”

CEŞEN: “KAZANAN DENİZLİ AMATÖR FUTBOL AİLESİ OLSUN”

Ceşen, “Denizli amatör ailesi layık olduğu gibi iyi yönetilmesi gerekir. Biz buna talibiz. Genel kurulda kazanan Denizli amatör camiasının büyük ailesi olacak” dedi.

Denizli ASKF’de yarın yapılacak olan olağan genel kurul öncesi başkan adaylarından Feyyaz Ceşen’den önemli bir mesaj geldi. 

Denizli amatör futbol camiasında nefesler tutuldu ve 4 Temmuz 2023 Salı günü saat 14.30’da

Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkez Özay Gönlüm Salonu’nda yapılacak olan Denizli ASKF’nın 16. Olağan Genel Kurul’a çevrildi. Daha önce 4 dönem başkanlık koltuğunda oturan tecrübeli isim Feyyaz Ceşen, camiadan gelen baskıları karşılıksız bırakmayarak yenide başkan olmak için adaylığını açıklamıştı. 2 yıl önce yapılan genel kurulda delegelerin tercihlerinin farklı olduğunu ifade eden Denizli ASKF Başkan Adayı Feyyaz Ceşen, “Bu geçen 2 yılda Denizli amatör futbolunun iyi yönetilmediği aşikâr. Değişim amatör camiaya iyi gelmedi. Bunun farkına varan değerli kulüp delegeleri yeniden görev almam konusunda ısrar ettiler. Buna kayıtsız kalmak olmazdı. Çünkü ömrü bu camiada geçmiş birisi olarak görevden kaçamazdım. Bu nedenle kulüplerimizin değerli başkanlarının çağrısına uyarak adaylığımı açıkladım. 4 Temmuz 2023 Salı günü yapılacak olan genel kurulda ben ve değerli yönetim kurulu üyesi adayı arkadaşlarım bu zor görev için yola çıktık. Büyük bir aile olarak gördüğümüz Denizli amatör camiasının desteği ile başkanlık yarışını kazanarak yeniden hizmet etme imkânına ulaşacağımıza inanıyorum. Amatör futbola hizmet için adayız, seçildiğimiz takdirde de her kulübe eşit mesafede hizmet sunacağız. Bir kulübü diğerinden ayırmak bizim ahlaki yapımıza uyan bir şey değil, tüm kulüplerimizin içi rahat olsun” dedi.

GÜÇLÜ YÖNETİM, GÜÇLÜ FUTBOL

“Denizli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu, geçmişte birçok konuda Türkiye’ye örnek olmuştu” diyen Denizli ASKF Başkan Adayı Feyyaz Ceşen, “Önceki dönemlerde hem Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyon Yönetimi ve Amatör Kurul gibi yerlerde önemli görevler yerine getirilmişti. Oluşturduğumuz güçlü yönetimle biz yeniden Denizli’nin adını Türk amatör futbol yönetiminde yer almasını sağlayacağız” diye konuştu. Seçilmesi halinde hayata geçirilecek projelerinin hazır olduğuna da dikkat çeken Ceşen, “Birçok projemizi hazırladık. Görüşmeleri yapılan ve projelendirilen isim haklarından elde edilen gelir kulüplere adaletli bir şekilde dağıtılacak ve kazanan Denizli amatörü olacak. Sayıları her geçen gün artan kulüplerimizin tamamına eşit mesafede olacağız. Sadece büyükler liglerinde değil alt yapı liglerinde yer alan ve Türkiye Şampiyonası’na katılacak olan takımlara da destek sağlanacak. Yönetimimizde yer alan değerli arkadaşlarımızla birlikte var olan ‘Benim kulübüm’ zihniyetine son verilecek. Böylece tüm kulüpler arasında adalet sağlanacak. ‘Ben bilirim’ zihniyetinden vaz geçilerek amatör futbol camiasının değerli üyeleri ile bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız. Denizli amatörünü ortak akılla yöneteceğiz. Kulüplerin güçlü olması için gereken çalışmaları da yine değerli yöneticilerle birlikte yapacağız. 4 dönem boyunca elde ettiğimiz tecrübeyi bu dönem amatör futbol için kullanacağız ve Denizli’nin adını daha önceki yıllarda olduğu gibi Türkiye genelinde duyuracağız” dedi.

MOBİL UYGULAMA HAYATA GEÇECEK

Denizli ASKF’nin teknolojik gelişime de ayak uydurması için önemli bir projeyi daha hazırladıklarını da ifade eden tecrübeli futbol adamı Feyyaz Ceşen, “Artık günümüzde her şey çok hızlandı. Biz değerli delegelerimizin bizi tercih etmesi halinde özel bir çalışmayı hayata geçireceğiz. ASKF Mobil uygulaması ile kulüplerimiz için büyük öneme sahip olan fikstür, maç sonuçları, puan durumu ve diğer tüm bilgilere cep telefonlarından ulaşabilecek. Ayrıca maç değişiklikleri gibi önemli gelişmeler bildirimle tüm paydaşlara ulaştırılacak. Bunun yanında tüm kulüplerimize teknolojik anlamda destek sağlayacağız. Sadece futbol kulüplerimiz değil diğer branş kulüplerimiz de dahil olmak üzere tüm kulüplerimize ücretsiz profesyonel web sitesi kazandıracağız. Bu sayede kulüplerimiz puan durumu, maç sonuçları, kulüp ve sporcu tanıtımlarının yanı sıra sponsorlarla gelir elde edebilecekler” diye konuştu. ASKF Başkan Adayı Feyyaz Ceşen, tüm kulüp delegelerine de, “4 Temmuz’da yapılacak olan genel kurulumuza katılın. Burası sizlerin tercihlerinin karşılık bulduğu bir yer. Siz değerli kulüp başkanları ve delegelerimizin oylarına yönetim kurulu üyeleri arkadaşlarımla birlikte talibiz. Bize vereceğiniz destekle Denizli amatör futbolunu çok daha iyi noktalara getirmek için var gücümüzle çalışacağımızın sözünü veriyoruz. Denizli amatör futbolunda adalet istiyorsanız oyunuzu bize verin. İyi yönetim seçiminiz sizi güçlendirecektir. Güçlü ASKF demek güçlü kulüpler demektir. Adil ve ortak akılla yönetim için oyunuzu bize verin. Denizli ASKF 16. Olağan Genel Kurulu’nun camiaya yakışır güzellikte geçmesini diliyorum. Kazanan Denizli amatör camiası olsun” diye konuştu.