Çekilin yoldan geliyoruz

Çekilin yoldan geliyoruz

Denizlispor’un forvet hattında ki en etkili isimlerinden Ziya Alkurt’un, motorsiklet üzerinde verdiği pozu sosyal medyada ses getirdi.

Denizlispor’un forvet hattında ki en etkili isimlerinden Ziya Alkurt’un, motorsiklet üzerinde verdiği pozu sosyal medyada ses getirdi. Fotoğrafı ‘Çekilin yoldan geliyoruz’ yazısıyla paylaşan Alkurt’un fotoğrafı, dikkat çekti, büyük beğeni aldı.

Denizlispor’da 3.sezonunu yaşayan ve yeşil siyah forma ile 67 maçta 19 gole imza atan 28 yaşındaki Ziya Alkurt, sakatlığ nedeniyle 2 lig 1 kupa maçında giymediği formasına Boluspor maçında kavuştu. 2.yarıda oyuna dahil olan Ziya, istekli oyunu ve futboluyla takımını ateşlerken, formasını ne kadar özlediğini de göstermiş oldu. 

Deplasmanda henüz gol siftahı olmayan Ziya, bu sezon ligde attığı 3 golü de Denizli’de ki Eskişehirspor, Elazığspor ve Afjet Afyonspor maçlarında attı. Ligde forma giydiği 9 maçın 8’inde ilk 11’de başlayan ve 6 maçta 90 dakika görev alıp, toplamda 758 dakika oyunda kaldı. 2016-17 sezonu Denizlispor’a gelen Ziya, sezonun ilk yarısı 6 gol atıp, 9 golle sezonu tamamlarken, 32 lig maçında görev almıştı.  Geçen sezon ise ligde ki 27 maçta görev alan ve  7 gol kaydeden tecrübeli futbolcu,  ilk yarıda 3 gol, sezonun 2.yarısında ise 4 gol kaydetmişti. Kariyerinde 274 maça çıkıp, toplam 60 gol attı.