Cani koca boşamak isteyen eşini 16 kez bıçaklamış

Cani koca boşamak isteyen eşini 16 kez bıçaklamış

16 bıçak darbesi alan kadın taburcu edildi, meydan dayağı yiyen kocanın tedavisi sürüyor

(İHA) - Denizli'de kendisinden boşanmak isteyen karısını rehin alıp saçından sürükleyen kocanın, talihsiz kadını 16 kez bıçakladığı belirlendi. Vatandaşların yardımıyla ölümden kurtulan kadının taburcu edildiği, meydan dayağı yiyen kocasının ise tedavisine devam edildiği öğrenildi.

Pamukkale ilçesine bağlı Hacıkaplanlar Mahallesi Atatürk Caddesi'nde önceki gün meydana gelen olayda, eşinden boşanmak istediğini söyleyen Gülderen Ş. (26), kocası Beytullah Ş. (26) tarafından sokak ortasında şiddete maruz bırakıldı. Sokakta kadının boğazına dayadığı bıçakla tehditler savuran koca, çevredekilerin tüm çabalarına rağmen ikna olmadı. Belinden çıkarttığı bıçakla kadına birkaç darbe vuran koca, saçından tutuğu eşini 30 metre sürükledikten sonra yere yatırıp darp etmeye çalıştı. Bazı vatandaşlar, bir esnafın dışarıda sergilediği boş kavanozları saldırgana fırlatarak durdurmaya çalıştığı esnada son bir hamle yapan cani adam, Gülderen Ş.'nin boyun ve sırt bölgesine birkaç kez daha bıçak sapladı. Elindeki bıçak alındıktan sonra kalabalığın ortasında kalan şahıs, aldığı darbelerle yere tıkıldı. Tekme tokat meydan dayağı yiyen şahıs, polislerin müdahalesiyle linç edilmekten son anda kurtarıldı.

16 bıçak darbesi aldı
Öfkeli adamın elinden kurtarılan kadın, kanlar içinde yere yığıldı. Olay yerindeki bir markette koruma altına alınan Gülderen Ş., burada yapılan ilk tedavisinin ardından ambulansla Pamukkale Üniversitesi Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan talihsiz kadının çekilen radyoloji görüntülemesinde, vücudunun çeşitli bölgelerinden 16 bıçak darbesi aldığı belirlendi. Esnaf ve vatandaşların müdahalesi sayesinde ölümcül bir darbe almayan kadın, hastaneden bugün taburcu edildi.
Öte yandan, sokak ortasında eşine uygulayınca kalabalığın hedefi olan koca Beytullah Ş.'nin ise yediği meydan dayağı nedeniyle travma geçirdiği ve bu yüzden halen Denizli Devlet Hastanesinde gözetim altında tutulduğu öğrenildi.