Caminin Çalınan Halıları Jandarma Tarafından bulundu

Caminin Çalınan Halıları Jandarma Tarafından bulundu

Pamukkale ilçesi Cankurtaran mahallesindeki Caminin halıları geçtiğimiz günlerde çalınmıştı. Titiz bir soruşturma yapan ve iz süren Jasat ekipleri, Hırsızları yakalayarak halıları camiye getirdi.

İlimizde ger geçen gün artan hırsızlık olaylarına karşın, operasyonları ve çalışmaları ile hırsızlara göz açtırmayan Jandarma ekipleri, yine büyük bir başarıya imza attılar.

Konu hakkında bilgi veren Jandarma Komutanlığı, “Denizli Jandarma Komutanlığınca hırsızlık olaylarına yönelik yürütülen faaliyetler kapsamında; Pamukkale Cankurtaran Mahallesinde meydana gelen camiden hırsızlık olayı aydınlatılmış, camiden çalınan 11 hale bulunarak camiye geri getirilmiştir.

Hırsızlık olayını 35 yaşındaki Y.E. ile 34 yaşındaki bayan K.S.’nin gerçekleştirdiği Jandarma dedektifleri tarafından belirlenmiş, ardından JASAT ekipleri tarafından yapılan operasyon ile hırsızlık olayını gerçekleştiren şahıslar ile halılar ele geçirilmiştir.

Olayda ele geçirilen halılar camiye geri getirilirken, hırsız sanıklar adli makamlara keslim odilmiştir. Jandarma Komutanlığı olarak suç ve suçlular ile mücadelemiz sürecektir” denildi