Çal, Çivril Bölgesini kasıp kavuran hırsızlar yakalandı

Çal, Çivril Bölgesini kasıp kavuran hırsızlar yakalandı

Son zamanlarda Çal ve Çivril ilçeleri bünyesinde meydana gelen hırsızlık olaylarını aydınlatmak için harekete geçen Jandarma ekipleri, hırsızlık olaylarını gerçekleştirenleri yakaladı.

Denizli Jandarma ekipleri, Çal ve Çivril ilçelerini mesken tutan hırsızları yakaladı. Yaptıkları hırsızlık olayları ile yakalanamayan ve kayıplara karışan hırsızlar, nihayet Jasat ekiplerinin takibi ve soruşturması sonucunda yakalanarak adalete teslim edildi.

Konu hakkında Jandarma Denizli Komutanlığından yapılan açıklamada, “Çal ve Çivril ilçelerinde meydana gelen faili meçhul iş yerlerinden hırsızlık olaylarına yönelik olarak yürütülen faaliyetler kapsamında, geniş çaplı bir soruşturma başlatan Jandarma dedektifleri, Jandarma suç araştırma timleri, geçtiğimiz gün sabah saatlerinde 3 evde yaptıkları aramalarda olaya karıştıkları belirlenen A.S.,İ.K. ve M.A.Ö. isimli 3 şüpheliyi gözaltına aldı. Son 15 gün içerisinde meydana gelen 2 faili meçhul işyeri hırsızlığı aydınlatılmış oldu.

Göz altına alınan İ.K., A.S. ve M.A.Ö. adli makamlara teslim edilmiştir. Olayla ilgili soruşturma çok yönlü sürdürülüyor” denildi.