BURSA KEBAP EVİ DENİZLİ’DE YATIRIMCILARINI ARIYOR

BURSA KEBAP EVİ DENİZLİ’DE YATIRIMCILARINI ARIYOR

Bursa yöresel lezzetleri ve şık konsepti ile Türkiye’nin 37 ilinde ve yurt dışında toplam 98 şubeye ulaşan Bursa Kebap Evi; 2019 hedefine Denizli’yi koydu. Başarılı franchise yapılanması ile…

Bursa yöresel lezzetleri ve şık konsepti ile Türkiye’nin 37 ilinde ve yurt dışında toplam 98 şubeye ulaşan Bursa Kebap Evi; 2019 hedefine Denizli’yi koydu. Başarılı franchise yapılanması ile kısa sürede yatırımcı güvenini kazanarak büyüyen marka, Denizli’nin de yıldızı olmak istiyor. Yurt dışı yapılanmalarına ağırlık veren Bursa Kebap Evi, Türkiye’de doğru yatırımcılara markayı teslim ederek franchise ağını geliştirme hedefinde. Kendi işinin sahibi olmak ve yüksek gelir getirisi ile yaşadığı şehre yatırım yapmak isteyen yatırımcıları destekleyen marka; büyüme stratejisinin bir parçası olarak, özellikle Denizli’deki yatırımcıları bekliyor.  

Müşteri yoğunluğu sağlaması, şık konsepti, özel menüsü ve hizmet kalitesi ile yatırımcıların yakın markajında olan Bursa Kebap Evi, Türkiye’nin 37 ilinde ve yurtdışında toplam 98 şubeden sonra kısa sürede Denizli’de de yükselişe geçecek. Denizli’de şube açmak isteyen yatırımcının 150.000 TL isim hakkı ve yıllık yüzde 4 royalty bedeli ile sektörde karlı bir başlangıç yapmasını sağlayan Bursa Kebap Evi’nden franchise alarak Denizli’ye yatırım yapmak isteyen yatırımcı yüzde 15’e varan kar marjı ile 24-36 ay arasında yatırımını finanse ediyor.

Her Alanda Destekleriyle Yatırımcısını Bekliyor

Türkiye’nin 37 ilinde ve globalde bulunan 98 şubesi ile yatırımcılarını güçlü bir marka çatısı altında toplayan Bursa Kebap Evi, yatırımcısını ilk günden itibaren destekliyor. Şubeleri mimari ekipleriyle standartlara uygun dekore ederek şık restoran konseptinde anahtar teslim sunan marka; yöresel lezzetleri, yan ürünleri, sunum ekipmanları gibi tüm ihtiyaçları da yatırımcısı için tedarik ediyor. Şubelerine açıldığı ilk günden itibaren reklam ve pazarlama desteği sunan genel merkez, tüm şubelerde eş zamanlı olarak etkinlik, proje ve kampanya yürüterek müşteri yoğunluğu sağlıyor. Global marka ayrıca uzman kadrosu ile 1 ay boyunca şubedeki oryantasyon sürecini yönetiyor ve hizmet sektörünün kilit noktası olan “nitelikli personel” ihtiyacını personel adaylarını eğitime alarak karşılıyor.  

Denizli’ye Yatırım Yapan Kazanıyor

Eşsiz doğası, temiz havası ve köklü geçmişiyle Türkiye’nin tekstil başkenti Denizli; yapılan yatırımlarla her geçen gün değer kazanıyor. İhracat ağı ile yurt dışından çok sayıda misafir ağırlayan Denizli’de eğitim yatırımlarıyla öğrenci sayısı, memlekete dönüş hareketi ile de yerel nüfus sayısı sürekli artıyor. Denizli’de yaşanan tek değişim nüfus artışı değil; aynı zamanda tüketim alışkanlıkları da değişiyor. Denizli’nin kültürel değerleri ile turizm merkezi olarak ön plana çıkması, alışveriş merkezlerinin ve öğrenci yoğunluğunun artmasına bağlı yeme-içme alışkanlıkları da değişiyor. Gerek sosyalleşmek, gerek farklı lezzetler denemek isteyen Denizli halkı ve misafirleri hızlı, hazır servis ile zahmetsiz yemek için restoranlara yöneliyor. Tüketim alışkanlıklarının değişmesiyle her yaştan insana hitap eden restoranlar yüksek kar getirisi ile çoğalıyor.