Buldan’da sanayi bölgesi daha güvenli hale getirildi

Buldan’da sanayi bölgesi daha güvenli hale getirildi

Buldan’da sanayi bölgesi daha güvenli hale getirildi

(İHA) – Buldan Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından Buldan Sanayi Sitesinin giriş ve çıkışlarına güvenlik kameralarıyla güvenli alan oluşturuldu.

Buldan Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Buldan Sanayi Sitesi’nin tüm giriş ve çıkışlarına güvenlik kameraları takıldı. Buldan Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Kulalı, göreve geldikleri günden bu yana toplantılarda, esnaf ve sanatkarların sorunlarını, önerilerini dinlediklerini söyledi. Başkan Kulalı; “Yaptığımız görüşmelerle geldiğimiz günden bugüne eksikleri tamamlamak için üyelerimiz ile birlikte çalışmalara devam ettik. Müracaatlarımız sonucunda üniversite ve sanayi yolu konusundaki çalışmalarımız neticesinde yol sorununu çözüme kavuşturduk. Sanayi bölgesinde yanmayan elektrik direklerinin bakımlarını da AYDEM ile istişare ederek bakımlarını yaptırdık. Sanayi bölgemizin güvenliğini artırmak için de tüm giriş ve çıkışlarına güvenlik kameraları taktırdık.” dedi.

“Esnaflarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz”
Sanayi sitesinin çok daha güvenli hale geldiğini, sıradaki projelerle çalışmalara devam edeceklerini belirten Başkan Kulalı, “Çalışmalarımız devam ederken yukarı tarihi çarşımıza ve 14 Mayıs caddeleri girişine Buldan ilçemize yakışır şekilde TAK projemizi hayata geçirmek istiyoruz. Esnaf ve Sanatkârlar Odası yönetimi olarak hem Buldan’ımıza hem de esnaflarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz. Devletimizin temel direği olan değerli esnaf ve sanatkarlarımıza hayırlı işler bereketli kazançlar dilerim.” şeklinde konuştu.