BU HOCALARIN ADINI SİZ KOYUN!

BU HOCALARIN ADINI SİZ KOYUN!

Son zamanlarda Atatürk, Annesi, ailesi ve manevi kızları üzerinden eleştiri yapıyorum diye, Olur olmaz, akla hayale gelmeyecek iftiralar atan bazı cemaat ve tarikat mensubu –sözde- hocalar,…

Son zamanlarda Atatürk, Annesi, ailesi ve manevi kızları üzerinden eleştiri yapıyorum diye, Olur olmaz, akla hayale gelmeyecek iftiralar atan bazı cemaat ve tarikat mensubu –sözde- hocalar, artık iyice gemiyi azıya alarak, aile hayatını, cemiyet hayatını etkileyen, bozan konularda; fütursuzca konuşmaya başladılar.

Bu insanlara hoca demek, din adamı demek; gerçek imamlara ve hocalara hakaret gibi geliyor bana. Türkiye’de bir b.k başı olamayanlar, din simsarlığı yaparak kandırılmış veya dinini öğretmek için gitmiş saf ve temiz insan toplulukların başına geçiyorlar, şeyhlerini uçurarak, kendileri de adeta kendilerinden geçercesine uçuyorlar. Uyduruk hadisleri kullanarak, kendi yazdıkları kitapları kaynak göstererek dinini bilmeyen ve manevi yönden açlık çeken insanları kandırarak geçimlerini sağlıyorlar.

Son olarak, bazı cemaat imamları yaptıkları konuşmalarda; sapık dinlerinin kadına bakış açılarını açıklamaya başladılar. Sapık dinleri diyorum. Çünkü onların savundukları ve inandıkları uyduruk din, İslam dini olamaz. Kur’an’ın ve Hz. Peygamber (sav) in bildirdiği İslam dini mantığa aykırı olamaz! Bilime, ilime ve insan fıtratına aykırı olamaz. 

Ne diyor bu –sözde- imamlar; “Kadınlar açık seçik giyinsinler, gelen giden öpsün, yalasın”, bir diğeri “Yani kızın şu sokaktan geçip de okula pantolonla giderken yüreğin parçalanıyor mu senin? 18 yaşında kaşını aldıran kızın üniversiteye giderken o halde, yüreğin parçalanmıyorsa vallahi kıyamet günü cehennem seni parçalayacak. Allah'ın emanetini ne hale getirdin? Sevindin üniversiteyi kazanınca; ODTÜ'ye, Boğaziçi'ne gidince sevindin. Doktor olacak, mühendis olacak, 5 milyar aylık alacak, arabaya binecek, eşine mecbur olmayacak, mahkûm olmayacak... Peki, onlara sevindin; kot pantolonuyla erkeklerin bakışı arasında kızın yürüyor, delikanlılar arkasına takılmışlar, arkasından gidiyorlar. Yavrunu cehenneme attın cehenneme” diyerek, kadınların İslam ve Türk toplumundaki yerini küçükseyerek, Allah’ın ayetlerini hiçe sayarak fetva niteliğinde topluma kadın düşmanlığı aşılıyor. Üstelik “Vallahi” yemini ile Allah’ı yalanına ortak koşarak yapıyor bunu.  

Şimdi bu –sözde- imamlara sormak gerekir?

Bre gafil! Hz. Peygamber (sav) “Kız çocuklarını diri diri toprağa gömmeyin. Onlar bereketleri ve rahmetleri ile gelir. Rızıklarını Allah verir.” buyuruyor.

Yine bir başka hadisinde; “Kızlarınıza, kadınlarınıza kötü muamele etmeyin” buyuruyor. Kur’an da da özellikle Nisa suresinde kadınların, erkek üzerindeki haklarından bahsediyor. Yine “Cennet anaların ayakları altındadır” buyurulmaktadır. Hatta Hz. Peygamber’in Hz. Ayşe ile koşu yaptığı, deve güreşlerini seyrettiği İslami Kaynaklarda biliniyor.

Bu misalleri çoğaltmak mümkündür. Allah ve Peygamberi kadınların cemiyet hayatımızda bu denli önemli konumlarını vurgularken, Allah’ı şahit tutarak, İslam’ın kadınlara verdiği değerin tam tersini söylemek ne kazandırıyor size?  

Bre Gafil. ! Senin karın, kızın, annen, yengen yok mu? Sen evinde bu dediklerini karına ve kızlarına uyguluyor musun da; cemaati kışkırtıyorsun? İşiniz gücünüz belden aşağı vurmak.

Allah ne diyor? Peygamber ne diyor? Gerçek İslam alimleri Kur’an ve Hadis ışığında olaya nasıl bakmışlar birazcık inceleyin. Uydurulmuş dinin sapık alimleri tarafından yazılan kitapları kaynak göstererek kendi cinsel arzularını tatmin etmek üzere açıklama yapma!

Bre gafil imam bozuntusu…

Allah ve O’nun Resulü “Anne babaya bir ÜF bile demeyiniz” diyerek, kadınların İslam dinindeki gerçek değerini vermiştir. Namus kavramı, İslam dinine göre “apış” arasında değil, akılda, beyindedir. Ne diyor Hz. Peygamber (sav): “Ben, güzel ahlakı tamamlamaya geldim”

O halde, güzel ahlak derken, senin gibi zihniyeti bozuk, niyeti bozuk, sütü bozuk, Annesine, kız kardeşine sulanan, Kur’an’da “Nikah düşmeyen” insanları sayarken, ilk sıraya koyduğu ailenin fertlerini aşağılayan insanların “hasta ruhlu” insanlar olduğunu bildiriyor. Çünkü sizler ıslah olmaz insanlarsınız.  

Seni doğuran anne değil mi? Senin kız kardeşin yok mu? Ve senin vicdanın yok mu ki; yalan bir fetva için Allah adına yemen ederek, Allah’ı da yalanına alet ederek bu denli fütursuzca yalan söylüyorsun?

Bence sen; kelime-i şahadet getirmelisin. Gerçi Allah, senin gibi din adamlarının kalplerini mühürlediği için Ebu Cehil kabul eder ama…

Yine de sen, Tövbe et. Bırak dinden kazanmayı…