BOZKURT'TA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

BOZKURT'TA VOLEYBOL TURNUVASI BAŞLADI

Tüm yurtta coşkuyla kutlanan 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında Denizli’nin Bozkurt ilçesinde voleybol turnuvası düzenlendi.

19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında, Bozkurt Kaymakamlığı ve Bozkurt Belediyesi iş birliğiyle düzenlenen, voleybol turnuvası açılış maçıyla birlikte start aldı. Bozkurt Spor Lisesi Kapalı Spor Salonu'nda yapılan turnuvaya, ilçe merkezi ve mahallelerinden yüze yakın sporcu katıldı. Turnuvanın açılış maçında Jandarma Spor ile Çambaşı Spor takımları karşı karşıya geldi.

BAŞKAN ÇELİK: “EMEĞİ GEÇEN HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Bozkurt Belediye Başkanı Birsen Çelik, turnuvanın açılışında yaptığı konuşmada, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutlayarak, gençlerin ve sporun önemine vurgu yaptı. Başkan Çelik, "Bugün burada gençlerimizle bir araya gelerek, sporun gücünü ve gençliğin enerjisini bir kez daha hissediyoruz. Bu turnuva, sağlıklı yaşam bilincini aşılamak, rekabet ve dostluk ruhunu pekiştirmek amacıyla düzenlendi. Gençlerimize spor yapma fırsatı sunan bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi.